Maailman kaunein tyttö

- Aino Kivi

Arvostelu 3.3
11h 21min
198 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Maailman kaunein tyttö seuraa neljää sisarta kolmella vuosikymmenellä. Tarina alkaa vuodesta 1994, kun Kurt Cobain on juuri kuollut, ja eräs täydellisen onnellinen perhe viettää kesälomaa saaressa. 14-vuotias Aliisa on maailman kaunein tyttö. Vuotta nuorempi sisko Ada vihaa häntä sydämensä pohjasta. Tapahtuu petos, jonka kaiut kiirivät pitkälle nykyaikaan.

Kahdeksan vuotta myöhemmin perheen kolmas lapsi, Anni, tulee murrosikään ja on valmis tekemään melkein mitä tahansa tullakseen näkyväksi. Nykyajassa perheen nuorin tytär, Alma, on jo aikuinen. Hän törmää perheen vanhaan tuttuun ja ryhtyy selvittämään, mitä maailman kauneimmalle tytölle tapahtui.

Maailman kaunein tyttö on intohimoinen ja vastustamaton romaani. Aino Kiven väkevä esikoinen käsittelee kasvamista, näkyväksi tulemisen pakkoa, symbioottista rakkautta – ja ennen kaikkea sisaruutta.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

11h 21min

Sivua:

198

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.9.2018

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726022650

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789522647832

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Maailman kaunein tyttö – E-kirja, Äänikirja

Hyvin erilainen kirja.

Elsi

Lukijan ääni sopii tarinaan täydellisesti. Lukija ikäänkuin oli kaikki kirjan tytöt. Tarina oli minulle välillä traagisuudessaan liikaa. Tarina osui omiin kipupisteisiini kipeästi.

Eeva Maija