Maailman salaperäisin kirja - ja muita historian mysteerejä- Daniel Rydén

Arvostelu 3.6
10h 28min
197 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Oliko Juudas oikeasti petturi? Kuka kirjoitti Hitlerin päiväkirjat? Ovatko enneunet katastrofeista totta? Miksi emme ymmärrä maailmanhistorian erikoisinta kirjaa? Entä kuka lähetti meille signaalin avaruudesta?

Historia on täynnä arvoituksia ja salaisuuksia - tarinoita, joiden loppu on jäänyt avoimeksi ja jotka ovat jääneet kutkuttamaan ihmisten mieltä. Daniel Ryden kertoo mukaansatempaavasti historian hämmentävimmistä mysteereistä Loch Nessin hirviöstä riimukiviin ja ruhtinaallisista aarrekätköistä Atlantikseen. Jotkin arvoituksista tuskin edes ratkeavat. Toiset taas on jo ratkaistu aikoja sitten, mutta pohdimme niitä edelleen, koska haluamme faktojen sijaan uskoa mieluummin salaliittoihin ja yliluonnollisiin ilmiöihin.

Maailman salaperäisin kirja pitää sisällään 55 viihdyttävää mysteeriä maailmalta ja Suomesta. Daniel Ryden on ruotsalainen kirjailija ja toimittaja, joka on aiemmin kirjoittanut muun muassa myyntimenestyksen Maailmassa on virhe. Kirjan suomalaiset mysteerit on kirjoittanut toimittaja Panu Väänänen.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Anu Koivunen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
10h 28min
sivua E-kirja:
197
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.5.2020
Äänikirjan kustantaja:
Otava
ISBN Äänikirja:
9789523007215
E-kirjan kustantaja:
Atena
ISBN E-kirja:
9789523005884

© Otava (Äänikirja)

© Atena (E-kirja)