Maailman talvi

Maailman talvi

Vuosisata-trilogia II

Tietoa kirjasta

Toinen maailmansota jakaa maailman kahtia.

Viihteen mestarin Vuosisata-trilogian toisessa osassa edetään Saksan kansallissosialismin noususta aina atomipommien laukaisemiin kylmän sodan vuosiin.

Maailman talvi jatkaa huolelliseen taustatyöhön, vetäviin juonenkäänteisiin ja psykologisesti moniulotteisiin henkilöhahmoihin perustuvan romaanin eeppistä kaarta. Viiden perheen, yhdysvaltalaisen, saksalaisen, neuvostoliittolaisen, englantilaisen ja walesilaisen kohtalot sivuavat toisiaan, kun Eurooppa joutuu ennennäkemättömän poliittisen, sosiaalisen ja taloudellisen murroksen kurimukseen.

Ken Follett on aikamme tunnetuimpia kirjailijoita, ja hänen Vuosisata-trilogiansa on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Follettin kirjailijanura alkoi jo 1970-luvulla, jolloin hän vain 27-vuotiaana julkaisi ensimmäisen kansainvälisen bestsellerinsä, Neulansilmän. Siitä lähtien hänen huolelliseen taustatyöhön, eeppisiin juonenkäänteisiin ja psykologisesti uskottaviin henkilöhahmoihin perustuvat romaaninsa ovat kerta toisensa jälkeen nousseet bestsellereiksi. Keskiaikaan sijoittuvat suurromaanit Taivaan pilarit ja Maailma vailla loppua on nähty myös suosittuina tv-sarjoina.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Maailman talvi