Mahdotonta

BYPIAS. Unelma, jonka ei pitänyt toteutua

- Virpi Salmi

Arvostelu 4.1
7h 1min
171 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Matka menestyksen huipulle.

Pia Erlund suunnitteli itselleen vaatteet, joista tuli puolivahingossa niin himoittuja, että hän kasvatti niiden ympärille miljoonabisneksen.

Mahdottomalta se kuulostaa.

Keski-ikäinen kampaaja ja kahden lapsen yksinhuoltaja perusti oman lifestylebrändin ilman mitään muotialan kokemusta. Kaikki alkoi kymmenen vuotta sitten pellavatunikasta, jonka Pia Erlund suunnitteli itse, koska ei löytänyt kaupasta mieleistään.

Tänään BYPIAS on kymmenen miljoonan liikevaihtoa tekevä menestysbrändi. Kirjassa Pia paljastaa, ettei hänen elämänsä ole suinkaan ollut pastellinsävyistä unelmaa, vaan siihen on kuulunut raskaitakin koettelemuksia – niin yksityiselämässä kuin bisnesmaailmassa. Ne on pitänyt käydä läpi, että hän voi tänä päivänä nauttia unelmansa toteutumisesta.

Virpi Salmi on vapaa toimittaja, joka on saanut kirjoittamistaan henkilöjutuista Long Playn Pienen journalistipalkinnon vuonna 2021. Hän on aiemmin julkaissut muun muassa keittiömestari Helena Puolakan elämästä kertovan kirjan Kuin kiehuvaan liemeen.

Pia Erlund on BYPIASin perustaja ja vaatesuunnittelija. Hän työskenteli 15 vuotta kampaajana omassa kampaamossaan ennen ryhtymistään muotialan yrittäjäksi vuonna 2012.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

7h 1min

Sivua:

171

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN Äänikirja:

9789510485866

E-kirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN e-kirja:

9789510485859

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mahdotonta – Äänikirja, E-kirja

Ihana Bypias! Inspiroiva kertomus sinnikkyydestä ja oman polkunsa kulkemisesta.

Tuija

Hyvä elämänkerta eli mikään ei ole mahdotonta , kun vaan uskoo

Päivi

Pidin kirjasta ja sen selkeästä eteenpäin helposti soljuvasta tarinasta.

Anne

Mielenkiintoinen kirja, mutta minua häiritsi kun kirjassa toistettiin lukemattomia kertoja " miettii Pia", " huokaisee Pia", " muistelee Pia", "sanoo Pia" jne

Tiina