Majakkamestari- Anna Ihrén

Arvostelu 3.9
9h 35min
206 Sivut
Smögenin murhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Murhamysteerin jäljet johtavat vanhalle majakalle

Syyshämärä on laskeutunut Sotenäsiin. Poliisin anayytikko Karl Ström lähtee viikonlopuksi Hållön retkeilymajalle aikomuksenaan viettää pari päivää kaikessa rauhassa ja saattaa loppuun keskeneräinen työtehtävä. Hänen iltakävelynsä päättyy kuitenkin karmivaan löytöön Marmorbassängenin uimarannalla: kylmässä vedessä viruu nuoren naisen ruumis. Tämä osoittautuu Yhdysvaltojen suurlähettilään tyttäreksi, Tricia Anderseniksi, ja käynnistyvä tutkinta saa paljon huomiota Valkoista taloa myöten.

Tapaus nousee poliisissa etusijalle, ja Sandra Haraldsson ja Dennis Wilhelmsson saavat sen ratkaistavakseen. Karl Ström osoittautuu pian pääepäillyksi. Hänen avovaimonsa Lisa aloittaa oman yksityisen tutkintansa puhdistaakseen miehensä nimen, mutta mitä pidemmälle tutkinta etenee, sitä synkemmältä kaikki näyttää.

Sandran ja Dennisin tutkimukset johdattavat heidät Hållön vanhalle majakalle, joka on suojellut Soten niemenkärjen merenkulkijoita yli sata vuotta ja josta perinteisesti huolehtivat majakkamestarit perheineen. Sandra ja Dennis miettivät, onko vanhojen majakkamestareiden ja kuolleen Tricia Andersenin välillä jokin yhteys.

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Majakkamestari on neljäs osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Pirjo Lintuniemi

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

9h 35min

Sivut:

206

Kielet:

suomi

Julkaistu:

4.10.2022

Äänikirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN Äänikirja:

9789180344739

E-kirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN e-kirja:

9789180344746

© Word Audio Publishing (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Majakkamestari – E-kirja, Äänikirja

Pitkäveteisempi kuin edelliset kirjat.

Sari

👍

Sari

Ärsytti poliisien tyhmyys ja muutenkin tarina oli epämiellyttävän painostava. Kudjoi on aina hyvä.

Marjukka

Tarina tosi hyvä ,piti loppuun asti. Lukijalla erinomainen tyyli lukea ja elävöittää tarinaa. Pidän hänen kerronta tavastaan.👍

Eija

Lukia👍

Sari

Hyvää jatkoa sarjalle

Titta

Hyvä👍🏻👍🏻

Mins

👍👍👍🌻

Hilkka

Hyvä tarina,

Hieno, nokkela juoni ja elävän tuntuiset henkilöt miljööltään vaikuttavassa dekkarissa. Loistava lukija.

Elina