Makten och härligheten

- Henrik Fock

10h 27min
308 Sivua
Fredrik Ahlgren
bookCoverFor

Yhteenveto

Det svenska företaget NewEra har gjort ett banbrytande genombrott i sin stamcellsforskning. En medicin som skulle ge möjlighet till intelligensdoping är nära. Stora pengar står på spel och konkurrerande forskningsföretag och läkemedelsbolag är ute efter kunskapen. Stämningen är tryckt på NewEra då vd Carl Fridman hänsynslöst driver på företaget för att komma först. Fredrik Ahlgren hyrs in som konsult. När ekonomichefen blir överkörd av en smitare och en kvinnlig anställd som Fredrik bett om hjälp hittas strypt hamnar Fredrik åter i händelsernas centrum. Det står snabbt klart för honom att det finns personer som inte drar sig för något för att komma över NewEras inkomstbringande hemligheter.
Makten och härligheten är den spännande uppföljaren till Henrik Focks debutroman Ty riket är mitt och andra delen i Fredrik Ahlgren-serien.

HENRIK FOCK föddes 1944 i Linköping men växte upp i Bromma. Idag delar han sin tid mellan Kungsholmen i Stockholm och Norrtälje. Han har bland annat varit chef för Stockholms barnomsorg, arbetat som managementkonsult och vd på The Service Management Group samt varit vice vd på Sifo. De senaste åren har han ägnat största delen av sin tid åt skrivandet och det har resulterat i ett flertal böcker, både fack- och skönlitterära. Hans romaner är ofta samhällskritiska och handlar om människors sökande efter gemenskap.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

10h 27min

Sivua:

308

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

5.8.2019

Äänikirjan kustantaja:

Hoi Audio

ISBN Äänikirja:

9789176977729

E-kirjan kustantaja:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-kirja:

9789100152086

© Hoi Audio (Äänikirja)