Malaika – kuolema koralliriutalla

- Sami Tabell

Arvostelu 4.1
3h 54min
118 Sivua
Malaika
bookCoverFor

Yhteenveto

Epäilyttävät kuolemantapaukset ja hulvattomat purjehdusseikkailut jatkuvat Tyynellämerellä!

Suomalainen pariskunta, Sami ja Meira, on kotiutunut Ranskan Polynesiaan ja saanut rakkaan Malaika-purjeveneensä viimein vesille. Nyt jäljellä on enää yksityiskohtiin perehtyminen – siis purjehtimaan opetteleminen. Samalla kun Sami ja Meira ottavat ensiaskeliaan purjeveneen ruorissa, satamassa tapahtuu kummia. Eräänä yönä pimeältä mereltä kuuluu avunhuuto, ja Sami saa juuri pelastettua miehen veden varasta. Kuinka kokenut uimari ja purjehtija Max oli joutunut pulaan keskellä yötä? Ja miksi hän tuntuu vähättelevän vaaratilannetta?

Vain muutaman päivän päästä vaara muuttuu todeksi, kun Maxin ruumis löytyy riutalta. Mies vaikuttaa saaneen sairaskohtauksen kesken harppuunakalastusretken. Sami ei kuitenkaan saa öistä episodia mielestään ja on vakuuttunut, että tapaukseen liittyy jotakin pahaenteistä. Mutta kenellä olisi syy hankkiutua eroon pidetystä kapteenista? Vaikka Samin teoriat syyllisistä menevät yhtä usein sekaisin kuin tyyrpuuri ja paapuuri, Malaika johdattaa Samin pian oikeille jäljille.

Rikosromaani jatkaa kirjan "Malaika – parkaisu paratiisissa" aloittamaa humoristista dekkarisarjaa, joka johdattaa lukijansa Tahitin aaltoihin ja auringonpaisteeseen.

Sami ja Meira ovat toteuttaneet pitkäaikaisen unelmansa, he ovat ostaneet purjeveneen ja muuttaneet Ranskan Polynesiaan. Kun pari perehtyy veneen huoltotoimiin ja opettelee purjehtimaan, satama-alueella sattuu ja tapahtuu. Onneksi Samilla on poikkeuksellisen tarkka silmä rikostutkimuksia varten!

Kirjailija Sami Tabell (s. 1980) asuu purjeveneessä Ranskan Polynesiassa. Hän on opiskellut yhteiskuntatieteitä Tampereen yliopistossa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Sarja:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

3h 54min

Sivua:

118

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.3.2023

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788728587300

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788728587294

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Malaika – kuolema koralliriutalla – Äänikirja, E-kirja

Aivan mahtava hyvän tuulen dekkari.

Eija

Hauskan humoristinen teos sopivalla määrällä sarkasmia höystettynä.

Elina