Malamanteri

Arvostelu 4.4
6h 50min
Aaveranta
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kun mahdoton on mahdollista!

Malamanteri aloittaa Aaveranta-sarjan, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille. Siellä monet vannovat nähneensä mystisen kiehtovan merihirviö malamanterin…

Herbert Lemon on Hotelli Nautiluksen löytötavarapisteen hoitaja. Aina ei ole helppoa palauttaa hukattuja tavaroita oikeille omistajille ja erityisen vaikeaa se on silloin, kun kadonnut on ihminen. Kun Violet Parma ilmestyy etsimään hotellista kaksitoista vuotta aiemmin kadonneita vanhempiaan, lapset lähtevät kiehtovalle arvoitusten polulle, joka ei väistä merihirviö malamanteria.

Mikä on tämä tarujen olento, joka vetää puoleensa ihmisiä ja joka voi toteuttaa toiveita? Ja mikä on silloin vaihtokaupan hinta?

9-99-vuotiaille suunnatun sarjan on suomentanut sanataituri Jaana Kapari-Jatta. Aaverannan hiukan nyrjähtäneessä maailmassa yhdistyvät Tim Burtonin ja Wes Andersonin elokuvien goottinen ja veikeä vire. Sen tunnelmasta ei haluaisi koskaan pois.

Thomas Taylor on brittiläinen kirjailija ja taiteilija, joka muistetaan mm. ensimmäisen Harry Potter -kirjan kannen kuvittajana. Malamanteri aloittaa Aaveranta-sarjan, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Jaana Kapari-Jatta

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

6h 50min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

9.3.2020

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510449547

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Malamanteri –
Äänikirja

Ihana ja mielikuvituksellinen kirja. Piti myös aikuisemman lukijan otteessan. Tämä tarina olisi loistava elokuvana nykytekniikalla toteutettuna. Lukija on täydellinen tarinaan ja lukee elävästi

Riina

PARAS KIRJA 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌😮😮😮😮😮👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

Hugo

Paras kirjasarja ikinä, suosittelen!

Lapsi

👍

Mari