Mansikkamysteeri- Jukka Laajarinne

Arvostelu 4.3
45min
53 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Niin monet puhuvat samaa. Mitä jos mansikat ovatkin myrkyllisiä?
Riikkisen kotipesässä kuohuu. Jotkut ovat sairastuneet syötyään mansikoita. Yhdessä ystävänsä Oukan kanssa Riikkinen alkaa selvittää, ovatko huhut herkkumarjojen vaarallisuudesta totta.

Tietoa etsiessään kaksikko kuulee toinen toistaan hurjempia tarinoita ja villimpiä väitteitä, mutta ketä oikein pitäisi uskoa? Kuka on hurmaava Humpu Uki, jonka mielestä kaikkien pitäisi syödä pelkästään jäkälää? Pystyvätkö tutkijaötökät auttamaan Riikkistä ja Oukkaa, kun nämä pohtivat, kenen perustelut ovat kaikkein vakuuttavimmat?

Mansikkamysteeri on jännittävä kertomus, joka avaa tieteellisen tutkimuksen ja tiedon luotettavuuden perusasioita. Se kannustaa kriittiseen ajatteluun sekä korostaa yhteistyön merkitystä asioiden tutkimisessa. Teos on Helsingin yliopiston tiedekasvatuksen asiantuntijoiden kanssa ideoidun sarjan kolmas, itsenäinen osa. Se on suunnattu erityisesti 6-9-vuotiaille.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
45min
Sivut:
53
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
22.2.2022
Äänikirjan kustantaja:
Gaudeamus
ISBN Äänikirja:
9789523457645
E-kirjan kustantaja:
Gaudeamus
ISBN e-kirja:
9789523457492

© Gaudeamus (Äänikirja)

© Gaudeamus (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mansikkamysteeri – Äänikirja, E-kirja

Pienellä kehyskertomuksella kokoon sidottua asiaa tieteellisen tutkimuksen periaatteista. Tylsä, tuomitsi ekaluokan aloittava kuulija.

Emilia

Ihan ok (っ˘̩╭╮˘̩)っ

Janna