Manttelinperijä

- Anna Ihrén

Arvostelu 3.7
10h 21min
221 sivua
Smögenin murhat
bookCoverFor

Yhteenveto

Kauppiassuvun painava perintö – tunnelmallinen cozy crime -sarja jatkuu!

Smögenin suuren silliparonin James Blaken pojanpoika Charles löydetään kuolleena hiljattain kunnostetusta luotsien tähystystornista. Sandra Haraldsson ja Göteborgin poliisista Smögeniin kesäsijaiseksi saapunut Nathalie Colette ovat ensimmäisinä rikospaikalla.

Charles Blaken kuolema näyttää itse aiheutetulta, mutta miksi ihmeessä mies olisi riistänyt oman henkensä? Vain viikkoa aikaisemmin hyväntuulinen Charles antoi haastatteluita talouselämän lehtiin siitä, miten aikoo hoitaa valtavaa omaisuutta, jonka hän on perinyt vastikään menehtyneeltä isältään. Blaken perhe asuu vanhassa kauppiaantalossa Smögenbrygganilla miltei täysin eristyksissä muusta maailmasta. Mitä hämäräperäisessä talossa oikeastaan on meneillään?
Sandra Haraldssonin kanssa työskentely ei ole mikään helppo tehtävä Kungshamin poliisissa sijaistavalle Natalielle, joka saa huomata, että Sandra on tottunut ottamaan ohjat käsiinsä. Dennis Wilhelmsson taas pohtii elämänsä suuntaa ja tulee entistä varmemmaksi siitä, kuinka paljon hän kaipaa omaa perhettä.

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Manttelinperijä on kolmas osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Pirjo Lintuniemi
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
10h 21min
sivua E-kirja:
221
Kielet:
suomi
Julkaistu:
13.5.2022
Äänikirjan kustantaja:
Word Audio Publishing
ISBN Äänikirja:
9789180344715
E-kirjan kustantaja:
Word Audio Publishing
ISBN E-kirja:
9789180344722

© Word Audio Publishing (Äänikirja)

© Word Audio Publishing (E-kirja)