Manttelinperijä

- Anna Ihrén

Arvostelu 3.7
10h 21min
221 Sivua
Smögenin murhat
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kauppiassuvun painava perintö – tunnelmallinen cozy crime -sarja jatkuu!

Smögenin suuren silliparonin James Blaken pojanpoika Charles löydetään kuolleena hiljattain kunnostetusta luotsien tähystystornista. Sandra Haraldsson ja Göteborgin poliisista Smögeniin kesäsijaiseksi saapunut Nathalie Colette ovat ensimmäisinä rikospaikalla.

Charles Blaken kuolema näyttää itse aiheutetulta, mutta miksi ihmeessä mies olisi riistänyt oman henkensä? Vain viikkoa aikaisemmin hyväntuulinen Charles antoi haastatteluita talouselämän lehtiin siitä, miten aikoo hoitaa valtavaa omaisuutta, jonka hän on perinyt vastikään menehtyneeltä isältään. Blaken perhe asuu vanhassa kauppiaantalossa Smögenbrygganilla miltei täysin eristyksissä muusta maailmasta. Mitä hämäräperäisessä talossa oikeastaan on meneillään?
Sandra Haraldssonin kanssa työskentely ei ole mikään helppo tehtävä Kungshamin poliisissa sijaistavalle Natalielle, joka saa huomata, että Sandra on tottunut ottamaan ohjat käsiinsä. Dennis Wilhelmsson taas pohtii elämänsä suuntaa ja tulee entistä varmemmaksi siitä, kuinka paljon hän kaipaa omaa perhettä.

Ruotsalainen Anna Ihrén kulkee Viveca Stenin ja Camilla Läckbergin jalanjälkiä kirjoittamalla pikkukaupunkiin sijoittuvia murhamysteerejä. Manttelinperijä on kolmas osa Smögenin idylliseen merenrantakylään sijoittuvassa jännityssarjassa. Smögenin jylhät rannikkomaisemat, äärimmäiset sääolosuhteet ja pikkukylän salaisuudet ovat lumonneet kymmenettuhannet lukijat ja kuuntelijat Ruotsissa.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Pirjo Lintuniemi

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

10h 21min

Sivua:

221

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.5.2022

Äänikirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN Äänikirja:

9789180344715

E-kirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN e-kirja:

9789180344722

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Manttelinperijä – Äänikirja, E-kirja

Tykkäsin sarjan aloitusosasta kovastikin, mutta jouduin pettymään. Luin loppuun, mutta kirja ei oikein lähtenyt käyntiin missään kohtaa. Lukija oli hyvä, mutta ei pelastanut huonoa kirjaa.

Kati

Englannin kieliset lausahdukset olisi hyvä sanoa myös suomeksi.

Airi

Sarjansa paras osa tähän asti. Henkilöitä tarinassa on paljon mikä tekee seuraamisesta välillä haastavaa.

Tuomas

Ihan kiva

Seija