Matalapainetta

- Sandra Brown

Arvostelu 3.8
16h 58min
340 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Kumpi iskee ensin: myrsky vai murhaaja?
Romanttinen jännitystarina, jossa salanimellä kirjoittavan kirjailijan ja sensaatiolehdistön piirileikki saa karmean käänteen.
12-vuotiaan Bellamyn sisar Susan murhataan ja pyörremyrsky tuhoaa todisteet. Aikuisena Bellamy kirjoittaa salanimen turvin sisarestaan romaanin, josta tulee suurmenestys. Kun sensaatiolehdistö sitten paljastaa Bellamyn henkilöllisyyden ja julkisuuteen vuotaa tieto, että kirja ei olekaan fiktiota, Bellamy on vaarassa. Joku haluaa että Susanin murha pysyy ratkaisemattomana. Onko tuo joku Susanin vanha poikaystävä Dent? Syyttömyyttään vakuuttava Dent haluaa selvittää totuuden ja tarvitsee Bellamyn apua. Vastahakoinen Bellamy saa huomata, että joskus on pakko seurata sydäntään.
Sandra Brown on syntynyt ja kasvanut Texasissa. Näyttelijänä ja valokuvamallinakin tunnettu Brown on kirjoittanut yli 70 romaania, joista 62 on yltänyt New York Timesin bestsellerlistalle, parhaimmillaan kolme yhtä aikaa. Brownin menestysresepti on taattu: häikäilemättömiä rikoksia, hengästyttäviä juonenkäänteitä ja kiihkeitä tunteita.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Maija Kauhanen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
16h 58min
sivua E-kirja:
340
Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.6.2018
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520403379
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789513183882

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)