Melkein mahdoton tehtävä - Savuna ilmaan

Melkein mahdoton tehtävä - Savuna ilmaan

Tietoa kirjasta

Melkein mahdottoman koukuttavan sarjan toinen osa!

Eliaksen salaperäinen puhelin lähettää toisen tehtävän: Selvitä kuka räjäytti Albert-instituutin? Timo Parvelan piinaavan jännittävä ja roalddahlmaisen huumorin ryydittämä kirjasarja vie lukijat yhä syvemmälle mysteerin syövereihin.

Melkein mahdoton tehtävä numero kaksi vie Eliaksen ystävineen ammoin räjähtäneen Albert-instituutin tyhjälle tontille, ja pian heidät on imaistu kiihtyvään seikkailuun ja mahdottomiin tilanteisiin. Yllättävän loppuratkaisun jälkeen Elias on taas millin lähempänä tärkeintä kysymystään: kuka hän oikeastaan on?

Melkein mahdoton tehtävä on mysteerisarja, joka nappaa lukijan pihteihinsä eikä päästä irti ennen kuin ollaan perillä. Jännitystarinan hyytävät miljööt kaatopaikkoineen ja koulukoteineen on kuvittanut Mari Luoma.

Timo Parvela on yksi Suomen palkituimmista ja käännetyimmistä kirjailijoista. Parvelalla on lukijoita yli kolmessakymmenessä maassa, ja hänen kirjojaan on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli kuusi miljoonaa kappaletta.

Mari Luoma on sarjakuvantekijä ja lastenkirjakuvittaja, joka on tehnyt lisäksi peligrafiikkaa. Luoma julkaisee lapsille myös Romeo ja hirviöt -sarjakuvaa.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Melkein mahdoton tehtävä - Savuna ilmaan