Menesty!- Antti Tuisku

Arvostelu 4
6h 24min
143 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Näin löydät itsesi ja voit hyvin.

Suomen suurimman poptähden opit itsetuntemuksen kautta syntyvistä todellisista onnistumisista.

Antti Tuisku singahti nuorena suoraan suomalaiselle poptaivaalle mutta teki sen muiden hänelle valamassa muotissa, eikä menestys ollut kestävällä pohjalla. Vasta tultuaan sinuiksi itsensä kanssa hän uskalsi alkaa toteuttaa asioita omalla tavallaan. Syntyi ennennäkemätön menestystarina. Tässä kirjassa Tuisku käy rehellisesti läpi menestystä: mitä aallonpohjat opettivat, mitä menestys loppujen lopuksi on ja millä keinoin kuka tahansa meistä voi sen saavuttaa.

Kirja tarjoaa konkreettisia neuvoja omien voimavarojen tunnistamiseen, hyvinvointiin sekä itsetuntemukseen. Ääneen pääsevät myös joukko valmentajia ja huippu-urheilijoita sekä Antin monivuotinen terapeutti.

Antti Tuiskun (s. 1984) ura alkoi vuonna 2003 Idols-TV-ohjelmasta, minkä jälkeen hänestä kuoriutui 2000-luvun menestynein suomalainen poptähti. Vuonna 2015 Tuisku yllätti kuuntelijat En kommentoi -albumillaan ja täysin uudistuneella soundillaan. Suunnanmuutoksen rohkeus teki albumista suomalaisen popmusiikin klassikon ja jäljitellyn esikuvan. Vuonna 2018 Tuisku julkaisi huikean suositun elämäkerran Antti Tapani, minkä jälkeen hän jäi tauolle ja aloitti opinnot Varalan Urheiluopistossa. Keväällä 2020 julkaistu Valittu kansa -paluulevy yllätti suomalaiset musiikinystävät jälleen kerran, keräsi kriitikoiden suitsutuksen ja nousi listojen kärkeen. Nykyisin Tuisku on myös suosittu puhuja ja luennoi muun muassa aiheista, joita tämä kirja syventää.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

6h 24min

Sivut:

143

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.8.2021

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510467534

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510467527

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Menesty! – Äänikirja, E-kirja

Hyvä Antti!

Hanne

Usein jos kirjailija itse lukee kirjansa, tulkinta on jotenkin yli innokas ja vähän ärsyttävä. Tämä kirja on täysi poikkeus! Antti lukee kirjansa super hyvin ja kokonaisuutena kovasti tykkäsin tästä

Jenni

Kirjan sisältö ja sen tuomat ajatukset omaan elämään ja itsensä haastamiseen oli kyllä mieltä avaavaa. Selkeää ja mukavaa kuunneltavaa.

Annika

Silmiä avaava ja huippu kirja👌 suosittelen!

Niina

Kirja toi lohtua ja toivoa hyvin haastavassa elämäntilanteessa. Vaikka sitä ei siinä hetkessä jaksa nähdä, vaikeat elämäntilanteet kasvattavat itsetuntemusta.

Outi

Kiinnostava. Hienoa että Antti luki itse.

Suvi

olen aivan tyytyväinen tähän, luin kirjan itse läpi, mutta äänikirjana on parempi👌🏻

Silja

😊

Enni

Ihanaa, että Antti Tuisku luki itse kirjansa.

Riikka

Loistava kirja!

Jenna

Hyvä kirja

Kristina

☺️

Marika

Paljon asiaa tiiviissä paketissa. Vois olla ehkä enempi tarinoita ajatusten nivoomiseen yhteen. Lukijana Antti on hieman monotooninen ja ei osaa pitää taukoja ja korostaa/painottaa eri asioita. Menee silti ehkä vielä uudelleen kuunteluun kun niin paljon juttua sisäistettäväksi. Kiitos Antti!

Juho

Ihana kirja

Riina

Kiinnostava teos, asioita pohdittu monipuolisesti.

Jaana