Menesty!

  Tulossa oleva kirja

Äänikirja: 12.8.2021

E-kirja: 12.8.2021

Näin löydät itsesi ja voit hyvin.

Suomen suurimman poptähden opit itsetuntemuksen kautta syntyvistä todellisista onnistumisista.

Antti Tuisku singahti Idolsista suoraan suomalaiselle poptaivaalle, mutta teki sen muiden hänelle valamassa muotissa. Vasta vuosien kipuilun jälkeen hän löysi todellisen minänsä ja uskalsi alkaa toteuttaa itsensä näköistä artistiutta. Syntyi ennennäkemätön menestystarina.

Tässä kirjassa hiljattain valmentajaksi kouluttautunut Tuisku käy rehellisesti läpi menestystä: mitä se loppujen lopuksi on ja millä keinoin kuka tahansa meistä voi sen saavuttaa. Kirja tarjoaa konkreettisia neuvoja omien voimavarojen löytämiseen sekä hedelmälliseen tapaan työskennellä onnistumisten eteen. Ääneen pääsevät myös joukko valmentajia ja huippu-urheilijoita sekä Antin monivuotinen terapeutti.

Antti Tuiskun (s. 1984) ura alkoi vuonna 2003 Idols-TV-ohjelmasta, minkä jälkeen hänestä kuoriutui 2000-luvun menestynein suomalainen poptähti. Vuonna 2015 Tuisku yllätti kuuntelijat En kommentoi -albumillaan ja täysin uudistuneella soundillaan. Suunnanmuutoksen rohkeus teki albumista suomalaisen popmusiikin klassikon ja jäljitellyn esikuvan. Vuonna 2018 Tuisku julkaisi huikean suositun elämäkerran Antti Tapani, minkä jälkeen hän jäi tauolle ja aloitti opinnot Varalan Urheiluopistossa. Keväällä 2020 julkaistu Valittu kansa -paluulevy yllätti suomalaiset musiikinystävät jälleen kerran, keräsi kriitikoiden suitsutuksen ja nousi listojen kärkeen.

Näytä lisää