Meningen med döden

- Ulf Broberg, Kjell E. Genberg

Arvostelu 3.7
6h 51min
175 Sivua
Förvillande lik
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

När polisen kallas till en gammal rivningskåk i utkanten av Uppsala gör man en fasansfull upptäckt: på en smutsig madrass i en stor blodpöl ligger ett gråtande spädbarn. I övrigt är huset alldeles tomt. Det blir upptakten till en rad makabra händelser som leder till en intensiv jakt på ett kriminellt gäng med mord, droghandel och trafficking på programmet. Och än en gång får de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg ta sig an ett fall med oanade vändningar.

”Meningen med döden” är den andra, fristående delen i serien om de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg. Ulf Broberg och Kjell E. Genberg har låtit några av sin respektive huvudpersoner från tidigare böcker stråla samman för att lösa riktigt svåra fall som hamnar på Uppsalapolisens bord.

Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

6h 51min

Sivua:

175

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

3.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN Äänikirja:

9789180003988

E-kirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN e-kirja:

9789180003995

© Word Audio Publishing (Äänikirja)

© Word Audio Publishing (E-kirja)