Mercy Closen mysteeri- Marian Keyes

Arvostelu 3.6
16h 42min
371 Sivut
Walshin perhe
bookCoverFor

Yhteenveto

Suosikkikirjailijalta viihdyttävä sekoitus kevyttä ja koskettavaa

Kolmekymppisellä Helenillä ei mene kovin hyvin: hän joutuu rahapulan vuoksi luopumaan ihanasta kodistaan ja muuttamaan takaisin vanhempiensa luo. Uusi, kuuma poikaystävä Artie kyllä tuo Helenille lohtua, mutta Artien ex-vaimossa ja kolmessa lapsessa on hiukan sulateltavaa. Ja kun Helen eräänä aamuna luulee taivaalla lentäviä lokkeja korppikotkiksi, on aika myöntää että masennuskin on uusiutunut.

Kun ärsyttävä ex-poikaystävä Jay sitten ilmaantuu takaisin kuvioihin ja tarjoaa Helenille töitä yksityisetsivänä, Helen ei voi kieltäytyä. Tehtävänä on löytää Wayne, aiemmin suursuositun poikabändin äkillisesti kadonnut jäsen, sillä comeback-keikka lähestyy mutta bändin outolintua ei näy missään. Tehtävä osoittautuu kimurantiksi ja vie Helenin supertähtien loistokkaaseen mutta vinksahtaneeseen maailmaan. Helen kuitenkin selvittää hankaluudet suorapuheisuuden, sinnikkyyden ja mustan huumorin voimalla. Unohtamatta kunnon lääkitystä.

Irlantilainen Marian Keyes (s.1963) kirjoittaa elämänmakuisia romaaneja, joissa kerrotaan humoristisesti ja koskettavasti siitä, millaista on olla nainen.

Keyes käsittelee komedian kautta synkkiäkin aiheita kuten depressiota, riippuvuutta tai sairauksia. Omien kokemuksiensa pohjalta hän pitää huumoria hyvänä tapana käsitellä vaikeita asioita silti vähättelemättä niiden aiheuttamaa tuskaa. Feministiksi julistautunut Keyes on vakaasti sitä mieltä, että huulipuna ja korkokengät eivät tee naisesta idioottia.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Liisa Laaksonen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

16h 42min

Sivut:

371

Kielet:

suomi

Julkaistu:

16.6.2017

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789513195724

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513172916

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mercy Closen mysteeri – E-kirja, Äänikirja

Liian pitkitetty, sarjan huonoin 😒

Tiina

Hieman pitkäveteinen, mutta ihan kiva tarina.

Tiia

👍

Maria