Mexikoring

Arvostelu 3.6
5h 57min
142 Sivua
Chastity Riley
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Saksan parhaaksi dekkariksi vuonna 2019 valittu menestysteos. Jatkoa dekkareille Revolverisydän, Krokotiiliyö ja Verikuu.

”Meksiko”, hän sanoi yhtäkkiä, ”lähdetään Meksikoon. Sieltä meitä ei löydä kukaan, ja siellä puhaltaa aina lämmin tuuli."

Joku sytyttää Hampurissa autoja tuleen – mielivaltaisesti, joka yö. Yhtenä yönä Mexikoringin toimistokorttelissa palaa ilmiliekeissä Fiat, jossa istuu sisällä Bremenissä asuvan maahanmuuttajaperheen kadonnut poika Nouri Saroukhan. Mistä on kyse? Liittyykö nuoren miehen kuolema katkenneisiin perhesiteisiin? Mikä hänet on tuonut Hampuriin?

Nouri Saroukhanin kuolemaa tutkiessaan syyttäjä Chastity Rileyn on työparinsa Ivo Stepanovicin kanssa perehdyttävä Libanonista saapuneiden maahanmuuttajaperheiden elämään ja klaanirakenteisiin, joihin liittyy myös rikollista toimintaa. Nouri Saroukhanin tarinan rinnalla kulkee tarina Nourin ja Alizan kielletystä rakkaudesta ja heidän pakomatkastaan uuteen elämään. Missä Aliza on ja tietääkö hän, mitä Nourille Mexikoringillä tapahtui?

Simone Buchholz on yksi Saksan menestyneimmistä rikoskirjailijoista ja Mexikoring on hänen Chastity Riley -sarjansa neljäs suomennettu osa. Nerokas, kieleltään ja tyyliltään hiottu rikosromaani voitti vuonna 2019 Saksan dekkaripalkinnon, joka on Saksan vanhin ja arvostetuin rikoskirjoille osoitettava tunnustus.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Anne Kilpi

Muoto:

Osa:

8

Äänikirjan kesto:

5h 57min

Sivua:

142

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.10.2021

Äänikirjan kustantaja:

Kustantamo Huippu

ISBN Äänikirja:

9789527409084

E-kirjan kustantaja:

Kustantamo Huippu

ISBN e-kirja:

9789527409077

© Suhrkamp Verlag Berlin (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mexikoring –
E-kirja, Äänikirja

Omassa tyylilajissaan aivan loistava sarja. Lukijan eleettömyys tukee tarinaa.

Marja

Suosittelen koko sarjaa. Chastity Riley on timanttia.

Nanna