Miehiä ja mielenrauhaa- Marja Kangas

Arvostelu 3.4
6h 31min
161 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

¡¿Miten pahasti nainen voi mennä sekaisin?!

Pökerryttävän kiihkeä romaani nelikymppisestä naisesta, joka lähtee Barcelonaan antaakseen elämän viimein suudella – kaikkialle!

Tuuli, lukion kuvataiteen opettaja, on tullut elämänsä puoliväliin, ainakin jos on uskominen hänen kollegoitaan, jotka laskevat vuosia eläkeikään. Elämä on lyhyt, opehuone beige ja Turku täynnä kipua.

Barcelonassa Tuuli kohtaa Maxin, joka suutelee niin, että aika lakkaa virtaamasta. Nainen löytää miehen, sí, sí, sí, mutta hukkaako hän samalla itsensä?

Onnen etsintä vie lopulta retriittiin, jossa ajatukset eivät ole hiljaa ohi lipuvia pilviä, vaan räjähteitä, jotka pakottavat Tuulin miettimään: kuka minä olen?

Marja Kangas (s. 1974) on teatterin ja kirjoittamisen opettaja, joka iloitsee pitkästä itkusta ja nauraa ensin itselleen. Hän uskoo olevansa suuri ajattelija, jonka tähän asti mahtavin ajatus on se, että on parasta olla uskomatta omia ajatuksiaan. Miehiä ja mielenrauhaa on hänen toinen romaaninsa. Esikoisromaani Miestä näkyvissä voitti Tarinan viemää -kilpailun ja sitä kuvailtiin mm. huutonaurua aiheuttavaksi riemun, raivon ja melankolian yhdistelmäksi.

Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
6h 31min
sivua E-kirja:
161
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510467459
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510467442

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)