Miekan murtaja- Victoria Aveyard

Arvostelu 3.9
22h 19min
396 Sivut
Maailmojen murtaja
bookCoverFor

Yhteenveto

Koko maailman kohtalo lepää miekan terällä, ja vihollinen on voimissaan.

Huikean suosion saavuttanut Maailmojen murtaja -sarja jatkuu toisella osalla. Vallasta juopunut Gallandin kuningatar Erida ja hänen prinssipuolisonsa Taristan marssivat armeijoineen naapurivaltakuntien kimppuun ja etsivät kehriä avattavaksi. Heidän perässään Corayne ja hänen kumppaninsa vaeltavat läpi Allwardin etsiessään jo avattuja kehriä. Kehrät on suljettava, jottei tuhon jumala, Hän Joka Odottaa, voisi tuoda toisista ulottuvuuksista hirviöiden ja elävien kuolleiden lisäksi täydellisen tuhon.

Coraynen on saatava muu maailma puolelleen vastarintaan tai Allward on tuhon oma. Vaaroja piilee kaikkialla, ja kumppanusten on kohdattava lohikäärmeiden lisäksi salamurhaajia ja raivoavia valtameriä. Taristan on kuitenkin nostattanut jo jotain vielä pahempaa kuin kuolleiden legioonat.

Miekan murtaja esittelee uusia hengenvaarallisia haasteita ja pysäyttämättömän vihollisen, joka työntää Coraynen, hänen seuralaisensa ja heidän rakastamansa maailman murtumispisteeseen.

Victoria Aveyard on amerikkalainen menestyskirjailija ja elokuvakäsikirjoittaja. Hän nousi maailmanmaineeseen esikoisteoksellaan Punainen kuningatar. Aveyard arvostaa toimintaa ja pippurisia naissankareita ja saa kirjailijan ja käsikirjoittajan ammattinsa varjolla lukea valtavat määrät kirjoja ja katsoa elokuvia. Aveyard tekee parhaansa, ettei lukijalla koskaan olisi tylsää hänen kirjojensa parissa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Jussi Korhonen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

22h 19min

Sivut:

396

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.10.2022

Äänikirjan kustantaja:

Aula & Co

ISBN Äänikirja:

9789523642713

E-kirjan kustantaja:

Aula & Co

ISBN e-kirja:

9789523642706

© Aula & Co (E-kirja)