Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita- Henriikka Rönkkönen

Arvostelu 3.9
4h 50min
109 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Varoitus! Sisältää arkaluontoista asiaa seksistä, miehistä ja varsinkin naisista

”Stalkkaus on itsemurha. Päätä jo etukäteen, että menet kiinnostuksesi kohteen Facebook-sivuille vasta, kun juttu on vakaalla pohjalla. Tai älä mene silloinkaan. Koska jos menet, saatat huomata, että kauhukuvillasi ja mielikuvituksesi tuotteilla tuomitset jutun kuolemaan ennen kuin se edes ehtii alkaa.

Mitään muuta sääntöä ei tarvitse tietää. Pane ensitreffeillä, pieraise aktin aikana, pissaa ovi auki. Mutta älä jumalauta stalkkaa. Aamen. Ei muuta.”

Mielikuvituspoikaystävä kertoo kaiken, mitä olet aina halunnut tietää sinkkuelämästä sekä paljon sellaista, mitä et olisi välttämättä halunnut tietää. Henriikka Rönkkösen tarina etenee säädöstä toiseen ja sydänsurusta uuteen ihastumiseen. Matkalla tavataan nännikarvamies, steriili mies ja pienimunainen mies ja pohditaan sinkkuelämän peruskysymyksiä: Mitä iloa dildosta voi olla? Miksi flippaaminen on suomen kielen tärkein sana? Minkälaisia ovat seurustelevien neuvot sinkuille? Miksi ei koskaan saa stalkata?

Hervottoman ronski opus karistaa sinkkuelämästä glitterin ja muistuttaa, että jokaisella sinkkunaisella pitäisi olla oma mielikuvituspoikaystävä.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

4h 50min

Sivut:

109

Kielet:

suomi

Julkaistu:

18.8.2016

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789523002852

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789523002555

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mielikuvituspoikaystävä ja muita sinkkuelämän perusasioita – E-kirja, Äänikirja

Ok

Alisa

👍🏼

Ella

Hauska ja hyvin samaistuttava ystäviä ajatellen😂👍🏼

Emilia

Aika härski

Pirjo

Superhauska!

Ella

Olipa hauska - silti paljon totista asiaa. Kuuntelin yhdeltä istumalta!

Nina

Miksi kirjoittaa tällaista kieltä? Ala-arvoista! Sisällön voisi kirjoittaa toisenlaisellakin kielellä ja olisi miellyttävämpi kuunnella. Mitkään alku varoitukset ei asiaa auta.

Eevariitta

👍🏻

Heini

Keski-ikäsenä ei kuulunut omaan kategoriaani ja jäi kesken 0/5.

Sari

👍

Anne

Kuuntelin kirjan ekan kerran muutama vuosi sitten enkä ensinkään tykännyt lukijasta eikä itse kirjakaan tehnyt oikein vaikutusta. En tiedä mitä tässä välissä tapahtui, mutta kuuntelin taannoin Bikinirajatapauksen (jossa sama lukija) ja tuntui että se iski syvälle sieluun ja lukijakin oli ihan ok, ja halusin antaa tälle Mielikuvituspoikaystävälle vielä toisen mahdollisuuden. Tällä kertaa en tiedä oisko pitänyt hetkittäin itkeä vai nauraa, kun osuu jutut kohdalle ja ihan harmitti että kirja loppui. Toisin sanoen, vaikka joku kirja ei vaikuttaisi ekalla yrittämällä hyvältä, voi se jossain toisessa ajassa ollakin just täydellinen. 😊

Krista

Erittäin repäiseväJa eteenpäin menevä kirja

Mirjam

Mahtavan samaistuttava tarina kaikin puolin.

Jutta

Ihan kiva 😊

Petra

Hauska ja kepeä, mutta kuitenkin elämän makuinen ja paljon pohdintaa!

Essi