Mies joka kuoli

- Antti Tuomainen

Arvostelu 3.9
8h 8min
179 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kansainvälinen sienibisnes ei ole koskaan ollut näin veristä.

Helteinen pikkukaupunki. Myrkytetty mies. Jaakko Kaunismaa on 37-vuotias sieniyrittäjä, joka saa lääkärikäynnillään yllättäviä uutisia: hän on kuolemassa. Jatkotutkimuksissa selviää, että hän on pitkällisen myrkkyaltistumisen uhri – toisin sanoen joku on hitaasti mutta varmasti murhaamassa häntä.

Mies joka kuoli on trilleri ja musta komedia elämästä ja kuolemasta, rakkaudesta ja petoksesta. Se on myös uudenlaista, makaaberin huumorin sävyillä leikittelevää Tuomaista.

Antti Tuomainen on Vuoden Johtolanka -palkittu kirjailija, jonka teoksia on julkaistu 28 maassa mukaan lukien Yhdysvallat, Kiina, Ranska, Saksa ja Brasilia. Hänen teoksensa Synkkä niin kuin sydämeni on ollut Isossa-Britanniassa ehdolla arvostetun Petrona-palkinnon saajaksi ja siitä ollaan tekemässä elokuva.

"Mies joka kuoli alkaa turhia aikailematta suoraan päähenkilön saamalla kuolemantuomiolla. Alkuasetelma on murhaava, ja lukija on heti koukussa." – Helsingin Sanomat

"Kun tuli Antin kirjan vuoro, sitä vaan luki ja luki, kappale toisensa jälkeen, lähes euforisessa tilassa…" – Kirjavinkit

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

8h 8min

Sivua:

179

Kielet:

suomi

Julkaistu:

6.10.2017

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789520117115

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789520115005

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mies joka kuoli – E-kirja, Äänikirja

Hyvä kirja

Arja

Epäluonnollinen tarina, jonka huumoria oli vaikea löytää. Lukeminen oli töksähtelevää.

Helena

Hyvin erikoinen mustalla huumorilla maustettu rikosdekkari. Hienoa omintakeista kerrontaa ja alun epäilyjen jälkeen vei lopussa mukanaan.

Maria

Näppärä tarina, joka kirvoitti monet naurut. Loppu oli jotenkin hätäinen ja jätti muutaman kysymysmerkin liikaa. Äänikirja on vanha ja sen huomaa: kertoja nielaisi sanojen loppuja ja piti taukoja hassuissa paikoissa - kirjasta huomaa miten äänitys ja äänenkäyttö on parantunut uudemmissa äänikirjoissa.

Sami