Mies joka kuoli

Mies joka kuoli

Tietoa kirjasta

Kansainvälinen sienibisnes ei ole koskaan ollut näin veristä.

Helteinen pikkukaupunki. Myrkytetty mies. Jaakko Kaunismaa on 37-vuotias sieniyrittäjä, joka saa lääkärikäynnillään yllättäviä uutisia: hän on kuolemassa. Jatkotutkimuksissa selviää, että hän on pitkällisen myrkkyaltistumisen uhri – toisin sanoen joku on hitaasti mutta varmasti murhaamassa häntä.

Mies joka kuoli on trilleri ja musta komedia elämästä ja kuolemasta, rakkaudesta ja petoksesta. Se on myös uudenlaista, makaaberin huumorin sävyillä leikittelevää Tuomaista.

Antti Tuomainen on Vuoden Johtolanka -palkittu kirjailija, jonka teoksia on julkaistu 28 maassa mukaan lukien Yhdysvallat, Kiina, Ranska, Saksa ja Brasilia. Hänen teoksensa Synkkä niin kuin sydämeni on ollut Isossa-Britanniassa ehdolla arvostetun Petrona-palkinnon saajaksi ja siitä ollaan tekemässä elokuva.

"Mies joka kuoli alkaa turhia aikailematta suoraan päähenkilön saamalla kuolemantuomiolla. Alkuasetelma on murhaava, ja lukija on heti koukussa." – Helsingin Sanomat

"Kun tuli Antin kirjan vuoro, sitä vaan luki ja luki, kappale toisensa jälkeen, lähes euforisessa tilassa…" – Kirjavinkit

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mies joka kuoli