Miestä näkyvissä

- Marja Kangas

Arvostelu 3.6
10h 24min
253 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Häpeilemättömän viihdyttävä ja ilahduttavan itseironinen romaani rakkaudesta ja erosta

”Tässä kohtaa sulta loppuu valheet ja joudut turvautumaan totuuksiin.”

Kesken varsin intiimin hetken Sirkun aviomies päättää vetäytyä, sekä Sirkusta että heidän avioliitostaan. Jalon päätös sysää Sirkun kriisiin, jossa lähetetään liikaa tekstiviestejä, hankitaan uusi tukka, käydään mielijohteesta urkukonsertissa ja juodaan laatikkoviiniä morsiuspukuun sonnustautuneena.

Kaupunginteatterin näyttelijänä, läsnäolon ammattilaisena siis, Sirkun pitäisi osata käsitellä kaikenlaisia tunteita, mutta tätä myrskyä hän ei osaa hallita. Apuun kutsutaan niin ystävät, terapeutit kuin universumikin.

Mitä jää jäljelle kun avioliitto kaatuu? Mitä tapahtuu, kun pakon edessä pitää siirtyä oman elämänsä päähenkilöksi? Mistä aloittaa tasapainon etsiminen? Miten tavoitella täydellisyyttä ja lopulta päästää siitä irti?

Miestä näkyvissä on huutonaurua aiheuttava romaani eräästä haaksirikosta ja pelastautumisesta sen jälkeen. Se on hillitön yhdistelmä riemua, raivoa ja melankoliaa. Romaani voitti Tarinan viemää -kirjoituskilpailun.

"Hillittömän hauska ja kivuliaan tunnistettava. Aiheuttaa ahmimista!" - Laura Friman

Marja Kangas (synt. 1974 Kuopiossa) on teatterin ja kirjoittamisen opettaja, joka iloitsee pitkästä itkusta ja tykkää nauraa ensin itselleen. Hän on kotonaan lähinnä Suomen Turussa ja Barcelonassa.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
10h 24min
sivua E-kirja:
253
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.6.2020
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510447345
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510447352

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)