Miisan kaksoisaxel- Henna Helmi Heinonen

Arvostelu 4.6
4h 4min
91 Sivut
Miisa
bookCoverFor

Yhteenveto

"Miisan kaksoisaxel on jokaisen taitoluistelijan toivekirja, mutta se avaa myös meille faneille uusia näkökulmia vaativan ja ihanan lajin sisälle. Suosittelen lämpimästi!"
- Leena Lehtolainen

Elämä on pelkkää luistelua! Seitsemäsluokkalainen Miisa on harrastanut luistelua pienestä pitäen. Uuden Miisa-kirjasarjan päähenkilö joutuu lujille niin jäähallilla kuin sen ulkopuolellakin.

Miisalta sujuvat jo muut kaksoishypyt, mutta vaikein, kaksoisaxel, ei ota onnistuakseen. Hyppy pitäisi oppia, jotta voisi edes haaveilla Suomen mestaruudesta. Miisasta tuntuu siltä, että kaikki muut ovat parempia ja samoin tuntuu ajattelevan valmentaja. Edes paras ystävä ei tunnu ymmärtävän Miisaa, vanhemmista puhumattakaan.Yläkoulussa vastaan ovat tulleet uudet haasteet, kuten Anton-niminen poika, joka on oudon kiinnostunut Miisasta ja hänen harrastuksestaan. Miisa huomaa hämmentyneenä pohtivansa olisiko parempi lopettaa taitoluistelu kokonaan.

Henna Helmi Heinonen (s. 1981) on 33-vuotias Seinäjoella asuva viiden lapsen äiti ja psykologi. Hänen aikuisille suunnattu esikoisromaaninsa Veljen vaimo ilmestyi 2011. Perheen arkea värittää luistelu, sillä tyttäret harrastavat taitoluistelua ja heidän kaksivuotias pikkuveljensä puolestaan haaveilee jääkiekkoilijan urasta.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
4h 4min
Sivut:
91
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.11.2018
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520406486
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513179168

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Miisan kaksoisaxel – E-kirja, Äänikirja

Kirja oli mahtava!

Lotta

Paras

Emilia

Mukava

Touko

Hyvä aloitus! 😂

Solja

Hyvä satu 👍

Talvikki

Tosi hyvä kirja

Tosi hyvä vaikka en kuuntele itse. Vaan minun lapseni kuuntelee.Hän tykkää paljon luistelemisesta.

Katja

Hyvä kirja👌😁

Julia

Mahtavaa työtä Henna Helmi Heinonen 🤩 oli ihana ja iloinen kirja❤😊

Unna