Mikä kaikki voi mennä pieleen?- Holly Bourne

Arvostelu 4.4
12h 38min
289 Sivut
Normaali
bookCoverFor

Yhteenveto

Amber kaipaa edes ripausta rakkautta. Hänen äitinsä on muuttanut Kaliforniaan, mennyt uusiin naimisiin ja muuttunut ihan vieraaksi ihmiseksi. Amber toivoo kuitenkin, että pesti kesäleirin apuohjaajana äidin luona muuttaisi kaiken. Hänen pitää vain saada äitinsä irti perseleuka-Kevinin otteesta.

Ja sitten on koulun suosituin poika Kyle. Hän on fiksu, hauska, PIDEMPI KUIN AMBER ja häiritsevän kiva. Voisiko hän olla muka oikeasti kiinnostunut sarkastisesta Amberista, joka on varsinainen cheerleaderin vastakohta? Ja voiko Amber uskoa olevansa rakastamisen arvoinen, kun tärkeät ihmiset hänen elämässään ovat aiheuttaneet vain pettymyksiä? Ihastuksesta nyt ei voi ainakaan seurata mitään hyvää, kun kaikki muukin menee aina pieleen.

”Olen suuri Holly Bourne -fani, ja tämä on tähänastinen suosikkini. Hän kirjoittaa todella hauskasti ja rehellisesti, ja henkilöhahmoihin on ihanan helppo samaistua. On myös virkistävää nähdä feminismiä tuotavan esille näin positiivisella ja teinejä puhuttelevalla tavalla.” - Fiona Noble, The Bookseller
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kristiina Vaara
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
12h 38min
Sivut:
289
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
30.11.2020
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512423071
E-kirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN e-kirja:
9789512408320

© Gummerus (Äänikirja)

© Gummerus (E-kirja)