Mikael Gabriel Alasti – UUSI LUKU
    
Jaa kirja    

Mikael Gabrielin elämäkerran laajennettu laitos kertoo huippusuositun ja ristiriitaisen artistin koko tarinan: vaikean nuoruuden, tien kuulijoiden sydämiin ja oman elämän merkityksen etsimisen.

”Joskus elämässä on aloitettava uusi luku. Tää on mun kolmas.”

Mikael Gabrielilla oli rosoinen lapsuus, ja lopulta 14-vuotiaana hänet passitettiin kasvatuskotiin Hyrynsalmelle. Siellä hän löysi itseilmaisun ja tunteiden käsittelyn kanavaksi rapmusiikin. Alkoi matka kohti supertähteyttä.

Hittibiisien, Vain elämää -ohjelman, areenakiertueen ja elokuva­roolien jälkeen Mikael Gabrielia eteenpäin ajanut sisäinen roihu kuitenkin hiipui ja väsymys sysäsi tähtiartistin tauolle. Elämäkerran uusi luku kertoo, kuinka Mikael irtautui tauon aikana artistiuden kahleista. Menestyksen pauhu oli peittänyt alleen hänen sisäisen äänensä. Oli ryhdyttävä kuuntelemaan todel­lista itseään.

Anton Vanha-Majamaa (s. 1988) on toimittaja ja tietokirjailija. Hän oli toisena kirjoittajana Antti Tuiskun elämäkerrassa Antti Tapani. Vanha–Majamaa on kirjoittanut lehtijuttuja muun muassa Helsingin Sanomiin, Imageen, Rumbaan ja Ylioppilaslehteen. Mikael Gabriel – Alasti on hänen kolmas kirjansa.

Laura Friman (s. 1980) on toimittaja, tietokirjailija, radiojuontaja ja televisiopersoona. Hän on kirjoittanut useita kirjoja, kolumneja muun muassa Helsingin Sanomiin ja Imageen ja juttuja lukuisiin aikakauslehtiin. Frimanin kirjoittama JVG - Etenee oli yksi vuoden 2016 myydyimmistä tietokirjoista.

Näytä lisää