Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar- Titti Holmer

Arvostelu 3.4
1h 53min
bookCoverFor

Yhteenveto

I boken Lycka nu visar psykologen Titti Holmer hur man kan använda mindfulness för att hantera stress, ångest, missbruk, smärta, sorg, ilska, sömnstörningar och impulsivitet. Mindfulness är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Det är en teknik som har använts i tusentals år för att öka upplevelsen av positiva känslor, men den ger också hjälp att hantera svårigheter.

Här har vi samlat övningar från boken Lycka nu. Alla övningar har det gemensamt att de hjälper dig till en ökad medvetenhet. Du lär dig hur dina kroppsliga sensationer, känslor, tankar och handlingsimpulser samspelar. Genom att träna dig i att lära känna de fyra delarna kropp, känsla, tanke och handling får du större möjligheter att göra medvetna val.

Innehållet bygger på författarens egen psykoterapeutiska erfarenhet och på vetenskaplig forskning om positiva känslor och mindfulness. Övningarna hjälper dig att identifiera problemet, observera nuet och gå vidare mot en positiv förändring. För det är i nuet du bestämmer hur din framtid ser ut.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
1h 53min
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
16.11.2015
Äänikirjan kustantaja:
Bonnier Audio
ISBN Äänikirja:
9789176511947