Mion blues

Arvostelu 4
12h 1min
273 Sivua
Martin Benner
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

"Tässä on kaikki mitä erittäin hyvältä trilleriltä edellytetään." – Bokpool

Ruotsin dekkarikuningattaren mehukas taidonnäyte kovaksikeitetyn dekkarin saralla. Naseva dialogi ja kiero juonenkuljetus osuvat lukijaan kuin jarruton rekka.

Asianajaja Martin Benner on pirullisessa pinteessä ryhdyttyään selvittämään lukuisista murhista tuomitun Texasin Saran tapausta. Pelastaakseen itsensä hänen on ensin löydettävä Saran pieni poika, Mio, joka katosi päiväkodin pihalta. Häikäilemätön mafiajengi ei jätä Benneriä rauhaan ennen kuin poika löytyy. Kiristyssilmukan edelleen tiuketessa Bennerin on selvitettävä kuka lavastaa hänet yhä uusiin murhiin, joita hän ei ole tehnyt. Joku seuraa Bennerin liikkeitä karmivan läheltä, näkymättömänä pysyen. Löytyykö Mio ennen kuin Benneriltä loppuu aika? Mion blues on jatkoa Lotus bluesissa alkaneelle jännitystarinalle.

Ruotsalaisen Kristina Ohlssonin älykkäät ja taitavasti rakennetut dekkarit ovat nostaneet hänet Pohjoismaiden suosituimpien jännityskirjailijoiden joukkoon. Ohlssonilta on aiemmin suomennettu viisi rikostutkija Fredrika Bergmanista kertovaa dekkaria NUKKETALO, TUHATKAUNOT, VARJELIJAT, PARATIISIUHRIT ja DAAVIDINTÄHDET. Suosittujen dekkareidensa lisäksi hän on kirjoittanut neljä nuorille suunnattua jännitysromaania, joista jokainen on ollut Ruotsissa listaykkönen. Keväällä 2016 suomeksi ilmestyi asianajaja Martin Benneriä käsittelevä LOTUS BLUES, MION BLUES on kaksiosaisen jännitystarinan päätösosa.

Kristina Ohlsson on Lähi-itään ja EU:n ulkopolitiikkaan erikoistunut politiikan tutkija, joka on työskennellyt Ruotsin turvallisuuspoliisissa, ulkoasiainministeriössä sekä viimeksi ETYJ:n analyytikkona Wienissä. Ohlsson aloitti ensimmäisen romaaninsa Nukketalon kirjoittamisen ollessaan työkomennuksella Bagdadissa. Tukholmassa asuva Ohlsson on ollut vapaa kirjailija vuodesta 2012.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Pekka Marjamäki

Muoto:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

12h 1min

Sivua:

273

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.10.2016

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510421376

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510419878

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mion blues –
E-kirja, Äänikirja

Loistava ja todella koukuttava kirja!

Susanna

Kieltämättä tämä mio tarina oli melko loistava kaikin puolin! 😎🙏🏼

Reetta

Xx

Krister

Huippu kirja ja samoin lukija 🤩

Maarit