Mirandan suuri virhe

Arvostelu 3.9
13h 43min
307 Sivua
Kepeän kuplivat romaanit
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Rakkaus voi löytyä aivan kulman takaa.

Jill Mansellin Mirandan suuri virhe on hersyvä hyvän mielen tarina sattumuksesta toiseen seikkailevasta naisesta

Mirandan historia miesten kanssa on melko surkea. Hänen viimeisin katastrofinsa on hurmaava Greg, joka vaikuttaa kaikin puolin mahtavalta, fiksulta ja jännittävältä. Miranda ja Greg seilaavat rakkauden vesillä, kunnes Miranda saa kuulla Gregin jättäneen vaimonsa kuin nallin kalliolle kuullessaan tämän olevan raskaana.

Sydän särkyneenä Miranda alkaa ystäviensä kanssa suunnitella elämälleen uutta suuntaa. Gregiä täytyy näpäyttää, mutta mitä sen jälkeen? Oppiiko Miranda viimeisimmästä virheestään vai odottaako horisontissa seuraava ”täydellinen” mies, joka saa Mirandan pauloihinsa? Ja mikä tärkeintä, mitä kaikkea eriskummallista tarvitseekaan tapahtua ennen kuin Miranda onnistuu törmäämään aitoon rakkauteen?

Suomalaislukijoiden sydämet vieneen Jill Mansellin Mirandan suuri virhe on makoisa kuin jäätelö hellepäivänä. Se on railakas kertomus Mirandasta, jonka uskaliaat tempaukset saavat jopa Bridget Jonesin kalpenemaan.

Jill Mansell (s. 1958) on yksi tämän vuosituhannen menestyneimmistä brittiläisistä naiskirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty maailmanlaajuisesti yli 14 miljoonaa kappaletta. Suomeksi häneltä on julkaistu romaanit Kaikki alkoi salaisuudesta, Ehkä tällä kertaa, Kolme ihanaa asiaa sinusta, Mirandan suuri virhe, Ja sitten tulit takaisin, Pitäisikö kertoa? ja Silkkaa piknikkiä. Kahdeksas suomennettu romaani, Lupaa minulle, ilmestyy tammikuussa 2024.

Mansell ei kirjoissaan kaihda vaikeampiakaan aiheita, mutta kirjoittaa niistä omalla tyylillään lämpimän humoristisesti. Kirjailijana hän on kuin suklaarasia: vaikka jokainen konvehti on erilainen sisukseltaan, tietää silti aina saavansa jotain herkullista.

Bristolissa asuva Mansell on täysipäiväinen kirjailija. Tosin omien sanojensa mukaan hän kirjoittaa vain silloin, kun ei keksi enää korvaavaa tekemistä – esimerkiksi television katselemista, hedelmäkarkkien syömistä ja kodin läheisellä kentällä harjoittelevien rugbynpelaajien seuraamista.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Pirjo Ruti

Muoto:

Äänikirjan kesto:

13h 43min

Sivua:

307

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.7.2022

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523761018

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789523761025

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mirandan suuri virhe –
Äänikirja, E-kirja

Kirjailijalle tyypillisesti monta vierekkäistä tarinaa, mielenkiintoisia ja hauskoja henkilöhahmoja. Ei hänen paras kirjansa, mutta erittäin viihdyttävä kuitenkin.

Laura

Kivaa kesälukemista

Mira

Hyvää hömppää.

Petra

Kirja ei vetänyt mukaansa samoin kuin moni muu tältä kirjailijalta tai tästä genrestä. Kevyen harmitonta luettavaa, mutta henkilöiden tarinat loppuvat ikään kuin liian aikaisin. Varsinkin päähenkilön ja koko kirjan loppu tyssää kuin seinään. Jäin kaipaamaan lisää kerrontaa kaikista heistä, että lukukokemus olisi ollut tyydyttävämpi.

Nina