Miss Seinäruusu- Tuija Lehtinen

Arvostelu 3.7
9h 17min
223 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Voitto leikkimielisessä Miss Seinäruusu -kisassa vie paikallislehdessä työskennelleen Rean vauraan Routakorven tilan miniäksi suurin odotuksin. Kuuden vuoden jälkeen unelmaelämä on kuitenkin muuttunut umpikujaksi: Rean avioliitto on karilla ja sietämättömät appivanhemmat tunkevat nenänsä joka asiaan, varsinkin lapsenlapsensa kasvatukseen.

Sisukas Rea päättää ottaa elämänsä ohjat omiin käsiinsä ja hankkii itselleen oman asunnon, työpaikan radiotoimittajana sekä avioeron. Vaikka Rea joutuu luovuttamaan poikansa joka toinen viikko tämän isän huomaan, näkymätön ja tarpeeton seinäruusu alkaa kukoistaa eikä se ole routakorpelaisten mieleen. Etenkään kun ihailijoitakin alkaa pyöriä Rean ympärillä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

9h 17min

Sivut:

223

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.11.2019

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511360155

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511261131

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Miss Seinäruusu – E-kirja, Äänikirja

Kevyttä mukavaa hömppää, lukijalla hyvä ääni😊

Tarja

Hei Olen pahoillani, mutta lukija kuulosti jotenkin monotoniselta, mikä häiritsi. Olen ymmärtänyt, että lukija ei saa näytellä, mutta kyllä elävämpää ja eläväisempää lukemista on paljon kivempi kuunnella ja itsekin eläytyy paremmin. Esimerkkinä en tiedä näyttelikö vai eläytyikö (ja missä ero 🤔), mutta Vesa Vierikko oli ihan täydellinen lukija Harry Pottereissa. Ei todellakaan ollut monotoonisuudesta tietoakaan :).

Raija