Mistä tunnet sä ystävän- Anders Roslund

311 sivua
Ewert Grens
bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 14.7.2022

E-kirja: 14.7.2022

Yhteenveto

Nordic noiria parhaimmillaan - ja pahimmillaan.

”Tässä romaanissa on kaikki: koukuttava tarina, tyylikäs ja mutkikas juoni, matto jalkojen alta -hetki, joka saa melkein voimaan pahoin. Ja ennen kaikkea upeasti kuvattua inhimillistä myötätuntoa.”

Jönköpings-Posten

Ewert Grensillä on vihdoin asiat kunnossa. Hän saa olla isoisänä pienelle pojalle, ja ensimmäistä kertaa kolmeenkymmeneen vuoteen hänen elämässään on nainen, jonka vuoksi elää. Miten on edes mahdollista, että onni kääntyy niin nopeasti ja Grens löytää itsensä maailmasta, jossa kidnappaukset ja laiton kauppa ovat arkipäivää? Kun kaikki johtaa Grensille läheisen ihmisen murhaan, luotto ihmisiin tuntuu katoavan täysin.

Ewert Grens sarjan seitsemäs, itsenäinen osa.

Anders Roslund (s.1961) on ruotsalainen journalisti ja kirjailija, joka tuli tunnetuksi erityisesti kirjoittajakaksikko Roslund & Hellströmin toisena osapuolena. Roslund on työskennellyt mm. kulttuuritoimittajana, julkaissut kymmenen kirjaa ja saanut lukuisia palkintoja, myös himoitun Lasiavaimen. Hänen ja työparinsa, entisen rikollisen Börge Hellströmin, Kolme sekuntia -trilogia oli kansainvälinen menestys: osuvaa yhteiskuntakritiikkiä ja uskottavaa rikollismaailman kuvausta. Hellströmin kuoltua vuonna 2017 Roslund on jatkanut Ewert Grens -sarjaa itsenäisillä teoksilla Sä kasvoit neito kaunoinen, Levon hetki nyt lyö ja Mistä tunnet sä ystävän.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Annamari Typpö
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

6

sivua E-kirja:
311
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510483633
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510483640

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)