Mitä on olla ihminen?- Svend Brinkmann

Arvostelu 4.1
8h 11min
196 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Ihmistä etsimässä

Mitä on olla ihminen? Svend Brinkmann vastaa kysymykseen kertomalla fiktiivisen tarinan nuoresta, introvertista Andreaksesta, joka lähtee suurelle kiertomatkalle halki Euroopan. Kirja vie matkalle ihmisyyteen ja ajattelun ytimeen.

Matkallaan Andreas tulee tietoisemmaksi siitä, millainen olento ihminen on – sekä hyvässä että pahassa. Hän tapaa ihmisiä, joilta hän oppii elämästä, ja kohtaa kasvokkain Euroopan taide- ja kulttuurihistorian.

Matkalle poika saa mukaansa arvoituksellisen käsikirjoituksen. Siinä esitellyt kuusi eri ihmiskuvaa lähtökohtanaan hän tutustuu Euroopan suuriin filosofeihin ja tieteenharjoittajiin. Lukijalle – nuorelle tai vanhalle – tarjoutuu helposti lähestyttävä johdatus eurooppalaiseen filosofiaan ja Brinkmannin omiin ajatuksiin siitä, mitä on olla ihminen.

Svend Brinkmann on Ålborgin yliopiston psykologian professori. Hänen tutkimuksensa ovat suuntautuneet psykologian, filosofian ja kulttuurintutkimuksen raja-alueille, ja hän on kirjoittanut näistä aihepiireistä runsaasti kirjoja ja artikkeleita. Suomeksi Brinkmannilta on aiemmin julkaistu itsehoito-oppaiden vastaopas Pysy lujana. Elämä ilman self-helpiä (2016).

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Heikki Eskelinen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 11min
sivua E-kirja:
196
Kielet:
suomi
Julkaistu:
2.2.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520418137
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520418120

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)