Miten täältä pääsee pois?- Maiju Markkanen, Tero Tiittanen

Arvostelu 3.4
2h 59min
111 Sivut
Treffikoettelemuksia
bookCoverFor

Yhteenveto

Äidiltä saatu kortsupussi ja muita kaameita kokemuksia ensitreffeiltä

Maiju Markkasen ja Tero Tiittasen hilpeä kokoomateos Miten täältä pääsee pois? Hauskimmat ja hirveimmät treffikokemukset viihdyttää sekä sinkkuja että entisiä sinkkuja.

Tuntuuko sinusta, että päädyt treffeille aina kummajaisten kanssa, kun taas kaikilla ystävilläsi käy flaksi sokkotreffeilläkin? Me ymmärrämme sinua, et ole yksin!

Meillä kaikilla on huonoja, erikoisia tai ainutlaatuisia treffikokemuksia. Tähän kirjaan on kerätty niistä hauskimmat. Ehkä pieleen menneet treffit eivät olekaan niin vakava asia – ainakaan silloin, jos niistä saa hyvän tarinan! Kirjan tarkoituksena ei ole missään nimessä lynkata tai haukkua treffien toista osapuolta, vaan kertoa subjektiivinen näkemys treffien kulusta. Tarinahan voisi olla aivan erilainen vastakkaisen osapuolen kertomana, mutta jätetään se tämän kirjan ulkopuolelle.

Miten täältä pääsee pois? on tarkoitettu jokaiselle, joka on joskus käynyt huonoilla treffeillä, ja se toimii myös vertaistukena kaikille niille, jotka ovat deittailussaan jo epätoivon partaalla. Ketäpä eivät toisten treffitarinat kiinnostaisi!

Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
2h 59min
Sivut:
111
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.8.2020
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789522799982
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789522799975

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)