Mittoja ja tilaustöitä

- Maija Kajanto

Arvostelu 4
8h 2min
Titta
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Mainostoimiston projektipäällikkö Titta Jokisalo on jatkuvasti noin kaksi viikkoa myöhässä omasta elämästään. Töissä päälle painavat deadlinet, muistin laidalla odottavat äiti ja ystävät, joiden tapaamiselle ei koskaan ole aikaa. Mutta kun suvun rintamamiestalo uhkaa lahota käsiin, Titta päättää toimia.

Mitä tapahtuu, kun stressaantunut projektipäällikkö yrittää projektipäälliköidä myös oman elämänsä? Entä kannattaako ottaa hoidettavakseen remontti, kun ei ihan oikeasti tiedä, mikä on silikonipistooli? Kun raamikas sähkömieskin vielä paljastuu ihan muuksi kuin pienyrittäjäksi, on aika todeta, että kaikkia oman elämän projekteja ei voi mitata eikä järjestää Excel-taulukkoon.

Maija Kajanto on taustaltaan toimittaja ja sisältömarkkinoinnin ammattilainen, joka halusi lapsena aina tulla kirjailijaksi. Ensimmäinen käsikirjoitusversio syntyi, kun Kajanto oli pitkällä sairaslomalla murtuneen nilkan takia.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

8h 2min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.9.2020

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726578133

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Mittoja ja tilaustöitä – Äänikirja

Tosi mielenkiintoinen kirja. Kiitos.

Eliisa

Mukavaa ajanvietettä, lukija hiukan liian makea.

Tytti

Todella hyvää ajanvietettä. 😃Oikea arvio olisi 4 1/2. Ehkä hitusen oli paikoin pitkäveteisyyttä. Tarina kuitenkin erinomaista kuunneltavaa 🌺💖🌺

Sari Helena

Hyvä kirja kuten edellisetkin samalta kirjailijalta.

Jorma