Modernin johtajan käsikirja: Älä ole pomo- Mika D. Rubanovitsch

Arvostelu 3.8
6h 12min
bookCoverFor

Yhteenveto

Modern Leadership "Kahvimuki kädessä ympäri toimistoa pyörivän perinteisen pomon aika on ohi. Itseään nykyaikaisena johtajana pitänyt henkilö voi tuntea olevansa hukassa, kun johtajuutta eivät enää määrittele kulmahuone ja pääkonttorin ulko-ovea lähinnä oleva autopaikka. Moderni johtaja toimii turbulentissa maailmassa."

Oletko hukassa X-, Y- ja Z-sukupolvien kanssa? Putositko johtajuuden hype-junasta? Haluatko kuulla moderneista trendeistä, itseohjautuvuudesta ja teknologian vaikutuksista johtamiseen? Ne liikuttavat tulevaisuuden tekijöitä juuri nyt. Entä johtamisen perusasioiden käsittely – onko se tylsää ja hyödytöntä?

Tämä modernin johtajan käsikirja tarjoaa näkökulmia hallituksen ja johtoryhmän jäsenelle, esimiehelle ja tiiminvetäjälle, projektipäällikölle, verkostomaista työtä johtavalle ja sitä tekevälle. Toimit nopeasti muuttuvassa, monikulttuurisessa, eri ikäpolvia yhdistävässä maailmassa ja tarvitset apua voidaksesi johtaa asiakkaan prosesseja, organisaatiota ja henkilöstöä.

Myynti on kaikkialla ja kaikki myyvät. Enää ei ole tarvetta eritellä myynnin johtamista muusta johtamisesta – on vain johtamista. Fokus ei ole enää myynnissä vaan asiakkaan johtamisessa. Tekoäly ja data ajavat siihen, että siilot poistuvat ja tilalle tulee yhtenäinen prosessi, jossa integraatiot ja ihmiset ovat kaikki kaikessa.

Modernin johtajan käsikirja: Älä ole pomo on Mika D. Rubanovitschin 10. teos ja testamentti. Se käsittelee modernia johtajuutta käsinkosketeltavasti ja toimii karttana johtaessasi itseäsi, johdettaviasi, organisaatiotasi ja ennen kaikkea asiakkaitasi kohti yhä suurempaa menestystä."

"Must read! Vuoden vaikuttavin bisneskirja." - Petra Erätuli-Kola, Innovation House Finland, toimitusjohtaja

"Jos mielit jatkaa työntekoa tässä maailmassa, imaise tämä teos." - Kari Juutilainen, InHunt Group Oy, toimitusjohtaja

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

6h 12min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.1.2020

Äänikirjan kustantaja:

OY Imperial Sales AB

ISBN Äänikirja:

9789526919737

© OY Imperial Sales AB (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Modernin johtajan käsikirja: Älä ole pomo – Äänikirja

Kiinnostava, joskin aika kevyt kirja johtamisesta. Mielenkiintoisinta antia oli kenties milleniaalien ja z-sukupolven työelämän toiveet ja johtaminen.

Liisa

Peruskauraa. Loputon määrä listauksia ja yksinkertaistuksia. Alun intro yhtä tuskaa kuunnella. Ei tuo lisäarvoa kuuntelijalle tietää kuka ja missä osallistui kannen suunniteluun.

Toni

Sopivan ytimekäs kirja kuunneltavaksi työmatkoilla. Sisältää nykyaikaisen johtajuuskäsityksen periaatteet.

Anni

Hieman oli vaikeaa löytää jotain uutta tästä kirjasta. Sinänsä hyvää perustietoa.

Juha

Hyvä ja kattava teos. Paljon mielenkiintoisia lähteitä.

Vera

Huippu!

Niina

Johtaminen on yksinkertaista, mutta kyllä tässä se oli saatu erittäin monimutkaisesti esitettyä. Viittaustekniikka oli häiritsivä

Riku

Paljon asiaa!

Jukka

++++++

Roza

Ei tempaissut mukaansa missään vaiheessa

Määritelmät, aiheesta toiseen poukkoilut ja myyntiliipalaapa ärsyttää. Joukossa myös asiaa, mutta tyyli ei toiminut minulle.

Roni