Molly ja minä

Molly ja minä

Kuinka miehestä ja hänen löytökoirastaan tuli lyömätön etsiväkaksikko

Tietoa kirjasta

Hellyttävä tarina epätavallisesta etsivätoimistosta

Lemmikkietsivätoimiston perustanut entinen poliisi Colin Butcher tajusi pian tarvitsevansa apurin. Kumppaniksi löytyi Molly, hylätty cockerspanieli, joka varasti nopeasti Colinin sydämen.

Colinin etsivätaidot ja Mollyn erityisen tarkka hajuaisti ovat johdattaneet kaksikon ratkomaan tapauksia ympäri Englantia. Moniin seikkailuihin lukeutuvat muun muassa Devonissa kidnapatun Pablo-kissan tapaus, Pohjois-Lontoon metsiin kätketty koruaarre sekä useiden uusien ystävien tapaaminen matkan varrella. Molly ja minä on vauhdikas ja liikuttava tarina kaltoin kohdellusta koirasta, sille omistautuneesta isännästä, uusista aluista ja elinikäisestä ystävyydestä.

Surreyn poliisissa ja Kuninkaallisessa laivastossa toiminut Colin Butcher perusti lemmikkietsivätoimistonsa The UK Pet Detectives vuonna 2005. Toimistosta on sittemmin kasvanut Englannin suurin eläimiä koskevien rikosten tutkija ja ratkaisija. Colinin vankka kokemus rikostutkijana on auttanut tunnistamaan kadonneiden koirien ja kissojen käytösmalleja, ja toimisto ratkaiseekin vuosittain satoja kadonneiden ja varastettujen lemmikkien tapauksia.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Molly ja minä