Mord på begäran- Inger Gammelgaard Madsen

Arvostelu 3.8
13h 23min
355 Sivut
Roland Benito
bookCoverFor

Yhteenveto

Vid mossen i Mundelstrup gör två unga pojkar en fasansfull upptäckt. Precis under ytan flyter ett lik - och vid det här laget är det nästan bara skinn och ben kvar. Hur länge har kroppen legat där? Kriminalassistent Roland Benito och hans kollegor inser snart att det är ett över tjugo år gammalt mord de nu fått på halsen. Kommer de lyckas identifiera den mördade kvinnan med de få ledtrådar som finns? Och vad är det för mystiskt föremål som bragt henne om livet?

På Dagens Nyheder jobbar Anne Larsen febrilt med att söka information om kroppen i mossen. Då ringer plötsligt telefonen. I andra änden döljer sig en person som inte bara tror sig veta något viktigt om fallet. Den anonyma rösten är också säker på att mördaren kommer att slå till igen. Frågan är bara när.

"Mord på begäran" är andra delen i den omåttligt populära danska deckarserien om kriminalassistent Roland Benito.

Inger Gammelgaard Madsen, född 1960, är en dansk grafisk designer och kriminalförfattare från Århus. Hon debuterade 2008 med Dockan (Dukkebarnet) och har sedan dess gett ut flertalet kriminalromaner om Roland Benito, som har gjort succé i hemlandet Danmark.
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Elin Pirttimaa Rosén
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
13h 23min
Sivut:
355
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
12.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726539950
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN e-kirja:
9788726918397