Mord.net- Dag Öhrlund, Dan Buthler

Arvostelu 3.7
16h 45min
471 Sivut
Jacob Colt
bookCoverFor

Yhteenveto

Den kriminella verksamheten på Internet bara växer och mörkertalet vad gäller it-brott är stort. Internationella ligor specialiserar sig på ekonomisk utpressning, trafficking och andra brott som är näst intill omöjliga att spåra.

En ung flicka i Hässelby blir brutalt ihjälskjuten av en tysk ingenjör hon aldrig träffat. En fyrtiosjuårig mor i Australien och en av topparna i Stockholms finansvärld förvandlas plötsligt till kallblodiga mördare. Frågorna hopar sig. Vem är den amerikanske soldaten som bryter nacken av en dataprogrammerare på färjan mellan Helsingfors och Stockholm och varför mördar en ledande politiker i Italien ägaren till ett pappersföretag i Malmö?

Världens poliskårer står maktlösa när en våg av ouppklarade mord sveper över en lång rad länder, samtidigt som internationella företag utsätts för utpressning på nätet.

Den svenske polisen Jacob Colt arbetar med några av fallen som inträffat i Sverige och när han tar kontakt med utländska kolleger börjar de ana ett samband mellan de till synes godtyckliga morden.

Spåren pekar mot Ryssland där mörka krafter har byggt ett gigantiskt mordnätverk med hjälp av Internet ...
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
16h 45min
Sivut:
471
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
25.4.2016
Äänikirjan kustantaja:
Massolit Förlag
ISBN Äänikirja:
9789132600869
E-kirjan kustantaja:
Massolit Förlag
ISBN e-kirja:
9789176790649

© Massolit Förlag (Äänikirja)

© Massolit Förlag (E-kirja)