Mördaren är på väg- Ulf Broberg, Kjell E. Genberg

Arvostelu 3.8
6h 27min
173 Sivut
Förvillande lik
bookCoverFor

Yhteenveto

I en eldhärjad stuga i ett skogsområde nära Uppsala hittas en död kropp. Identifieringen av offret blir svår och ställer till bekymmer för utredningsledaren Kenneth Klintman och hans båda medhjälpare, Lisa Norén och Katarina Solberg. Spåren leder så småningom till Hälsingland och niporna vid Ångermanälven. Samtidigt hittas flera döda kvinnor längs E4 i både norr och söder.

Polistrion i Uppsala börjar ana vem seriemördaren kan vara, men ett förfluget ord upplyser gärningsmannen om att han är avslöjad. Han beslutar sig för att tysta kommissarie Solberg och det hela blir en rafflande kamp mellan två viljestarka motståndare.

”Mördaren är på väg” är den tredje, fristående delen i serien om de tre poliserna Kenneth Klintman, Lisa Norén och Katarina Solberg. Ulf Broberg är journalist i botten och har framför allt engagerat sig i frågor som rör samhällsproblem, inte minst organiserad kriminalitet. Kjell E. Genberg är en av Sveriges mest produktiva författare inom olika genrer, främst kriminallitteratur.

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

6h 27min

Sivut:

173

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

15.7.2022

Äänikirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN Äänikirja:

9789180004794

E-kirjan kustantaja:

Word Audio Publishing

ISBN e-kirja:

9789180004800

© Word Audio Publishing (E-kirja)