Mordet på Ragnhildsholmen- Mats Ahlstedt

Arvostelu 4.1
9h 28min
297 Sivut
Sören Högström och Fatima Wallinder
bookCoverFor

Yhteenveto

Några ungdomar åker ut till Ragnhildsholmen för att fira studenten, men festen får ett abrupt slut när de finner en mördad man ute vid den gamla borgruinen. Vem är han? Och varför har han grävts ner ute på holmen?

Under polisens förhör med de boende i området berättar en äldre kvinna att hon har hört ett skott mitt i natten några veckor tidigare. Senare samma dag hittas kvinnan och hennes man döda i vad polisen rubricerar som ett dubbelt självmord.

Men det gamla parets dotter Åsa vägrar tro att hennes föräldrar tagit sina egna liv, och när hon städar ur sitt föräldrahem hittar hon en bunt oöppnade brev på vinden, brev som för henne tillbaka i tiden och väcker minnen som hon helst hade velat glömma för alltid.

Medan kommissarie Sören Högström fokuserar på mordutredningen och följer spår som pekar mot gängkriminalitet och droghandel, har hans kollega Fatima Wallinder svårt att släppa tankarna på Åsa. Mannen på Ragnhildsholmen, dubbelsjälvmordet och breven på vinden Fatima har känslan av att allt hänger ihop.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

4

Äänikirjan kesto:

9h 28min

Sivut:

297

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

14.3.2018

Äänikirjan kustantaja:

StorySide

ISBN Äänikirja:

9789170369063

E-kirjan kustantaja:

Bokfabriken

ISBN e-kirja:

9789176296318

© 2014 Storyside (Äänikirja)

© Bokfabriken (E-kirja)