Murha Käpylässä

- Ata Hautamäki

Arvostelu 3.6
5h 38min
Käpylä
bookCoverFor

Yhteenveto

Idyllisen Käpylän 50-luku herää henkiin. Kirjan sivuilla vilahtavat lättähatut, myssymissit ja mellakka Helsingin rautatieasemalla. Kaikki on kuitenkin vielä viatonta, korttelisodissakin on reilun pelin säännöt. Eräänä aamuna kaupunginosan rauha rikkoutuu.

Käpylän aluelääkäri Georg Blomqvist ja paikallisen poliisiaseman ylikonstaapeli Kari Väänänen alkavat selvittää opettajan kuolemaa. Sodasta on jo reilut kymmenen vuotta. Perustuuko rikos menneisyyteen? Ennen kuin tappaja selviää, tapahtuu toinenkin veriteko. Carl Rehnin päässä herää myös kysymys: Joutuuko hän yksin kantamaan syyllisyyttä itsemurhasta, joka olisi voitu välttää, jos SuPon etsivä ei olisi pantannut jutun kannalta ratkaisevia tietoja?

"Murha Käpylässä" aloittaa Hautamäen Käpylä-trilogian. Teos oli Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkintoehdokas vuonna 2005.

Käpylään sijoittuvista rikosromaaneistaan tunnettu Ata Hautamäki oli ehdolla Helsingin Sanomien esikoiskirjapalkinnon saajaksi vuonna 2005. Dekkareiden lisäksi Hautamäki on kirjoittanut muun muassa käsikirjoituksia ja näytelmiä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

5h 38min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.10.2020

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726578287

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Murha Käpylässä – Äänikirja

Vanhanajan jännitystä. Arvostan. 👌🏻

Leena

Kevyttä

Tiina

Ihana ajankuva ja piti muutenkin mielenkiinnon yllä.

Sari

Hyvää ajankuvausta!

Pirkko