Murhaajan varjossa
      
Jaa kirja    

Jessica Jackson on virkavapaalla työstään poliisina ja saamassa vauhtia Sysisaarella sijaitsevan pienpanimoyrityksensä toimintaan. Hänen taiteilijaisänsä Larry palaa Yhdysvalloista eikä ole kovinkaan iloinen Jessican vanhaan ateljeehensä tekemistä muutoksista. Kun kaksi sukeltajaa murhataan raa’asti, Jessica joutuu laittamaan pienpanimon jäihin ja aloittamaan intensiivisen jahdin tekijän kiinni saamiseksi.

Monellakin Sysisaaren asukkaalla vaikuttaa olevan jotakin tekemistä tapahtumien kanssa. Tutkinta vaikeutuu entisestään, kun paljastuu, että saaren papilla Mikaelilla ja Larrylla on kytköksiä uhreihin. Jessica tietää Mikaelin olevan syytön, muttei pysty todistamaan syyttömyyttä paljastamatta samalla salaista rakkaussuhdettaan. Miten Jessican pitäisi toimia Mikaelin pelastamiseksi? Mitä lähemmäksi Jessica pääsee totuutta, sen selvemmäksi tulee, että hän itse saattaa olla murhaajan seuraava uhri.

Alunperin Smålandin Vimmerbystä kotoisin oleva Samuel Karlsson (s. 1969) on kirjailija ja toimittaja, joka asuu perheensä kanssa Tukholman lähellä. Karlsson on kotimaassaan luonut Jessica Jackson -sarjan avulla menestyksekkään kirjailijanuran varsinkin äänikirjojen parissa.

Näytä lisää