Murhan alkusointu- Louise Penny

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 10.11.2022

E-kirja: 10.11.2022

Yhteenveto

Kuolema alkaa hiljaisuudesta

Louise Pennyn herkullisen Three Pines -dekkarisarjan kahdeksannessa osassa charmantti rikoskomisario tutkii suljetussa munkkiluostarissa tapahtunutta murhaa

Kukaan ulkopuolinen ei ole koskaan saanut astua sisään syvällä Québecin erämailla sijaitsevaan Saint-Gilbert-Entre-les-Loups’n luostariin, jonka suojissa munkit ovat eläneet vuosikausia hiljaisuudessa rukoillen. Ironisesti nämä hiljaiset munkit ovat tulleet tunnetuiksi juuri mykistävän kauniista lauluäänistään, joilla he julistavat uskoaan maailmalle.

Kun munkkikuoron johtaja löydetään kuolleena, avautuu lukko luostarin ovessa ensimmäistä kertaa ulkopuolisille. Armand Gamache ja Jean-Guy Beauvoir ovat saapuneet selvittämään kuolemantapausta, joka alkaa johtolanka kerrallaan vaikuttaa enemmän ja enemmän murhalta. Joku luostarissa piilottelee hiljaisuutensa takana kirkuvaa raivoa, jonka valloilleen pääsemisellä on kuolettavat seuraukset.

Louise Penny lukitsee Murhan alkusointu -dekkarissa lukijan vanhan luostarin seinien sisään selvittämään Armand Gamachen ja Jean-Guy Beauvoirin kanssa murhaa, jonka tekijä on yhtä hiljainen kuin kuolettavakin.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Outi Järvinen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

8

Kielet:
suomi
Julkaistu:
10.11.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523764972
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523764965