Muukalainen- Diana Gabaldon

Arvostelu 4.4
34h 28min
744 Sivut
Matkantekijä
bookCoverFor

Yhteenveto

Unohtumaton Matkantekijä-sarja alkaa!

Toinen maailmansota on juuri ohi, kun Claire ja Frank Randall lähtevät lomalle Frankin esi-isien synnyinseudulle Skotlannin ylämaalle.

Sillä aikaa kun Frank tutkii vanhoja papereita, Claire vaeltelee nummilla ja keräilee lääkekasveja. Pahaa aavistamatta Claire astuu muinaisen kivikehän halkeamaan. Yhtäkkiä hän löytää itsensä keskeltä 1700-lukua ja klaanisotien riepomaa Skotlantia.

Clairen on pakko hyväksyä uskomaton tosiasia: hän on siirtynyt ajasta toiseen ja hänestä on tullut muukalainen, sassenach. Pian hän tutustuu punatakkikapteeni Jonathan Randalliin ja moneen muuhun Frankin tarinoista tuttuun aikalaiseen. Frankin esi-isät eivät Clairea kuitenkaan viehätä - sen sijaan salskea nuori skotti alkaa vetää Clairea vastustamattomasti puoleensa.

Claire saa pian vakoojan ja noidan leiman otsaansa, siksi oudolta hän sairaanhoitajan taitoineen vaikuttaa. MacKenzien klaanin suojissa hän kokee pakoretken toisensa perään. Ja pian Claire saa havaita, että hänellä on aviomies yhdellä ja rakastettu toisella vuosisadalla.

Diana Gabaldonin maailmanmenestykseksi kohonnut historiallinen romaanisarja tunnetaan myös huippusuositusta Outlander-sarjasta, joka on valloittanut katsojat kaikkialla.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Anuirmeli Sallamo-Lavi

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

34h 28min

Sivut:

744

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.12.2020

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512421442

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512423446

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Muukalainen – Äänikirja, E-kirja

Antoisa kirja 😉

Jenni

Muuten hyvä, mutta seksikohtauksia liian paljon.

Göta

Super❤️

Sanna

Meinasin luovuttaa muutaman tunnin jälkeen, mutta aina yhtä loistavan lukijan ansiosta jatkoin kuuntelua. Onneksi, koska kirja parani loppua kohden ja tarina sai välillä tuskallisenkin jännittäviltä tuntuvia käänteitä. Tiivistämisen varaa olisi ollut, mutta muuten kuuntelun arvoinen kirja.

Annukka

Huh, mikä tarina!

Merja

Vetävä ja koukuttava juoni. Pienet epätarkkuudet häiritsevät, kuten kuukauden vaihtuminen tai vuosilukuvirheet. Samoin nimien lausuminen epäjohdonmukaisesti.

Virpi

Olipa mukaansatempaava kirja!! EHDOTTOMASTI suosittelen ja heti seuraava osa käsiini haen.

Minea

👍

Mikko

Jäin heti koukkuun. Lukijaan totuin kirjan edetessä, osaa eläytyä hyvin.

Suvi

Huikea ja koukuttava 🤩

Johanna

Lukijalla kuuntelemista häiritsevä s-maneeri. Korostaa liikaa ässiä esim. ”Onko tämä teidän ssukupuu” . Lukija saisi olla myös nuorempi, ääni on rooliin sopimaton, liian vanha.

Outi

Hyvä ääni lukijalla mutta liian kypsän naisen ääni.

Anne

Huippu! Paras kirja tästä sarjasta.

Ninja

Alku oli todella mukaansa tempaava ja lukija loistava. Puolen välin jälkeen raikkaus kuitenkin hävisi, ja tarina alkoi junnata. Kun tajusin, että tätä sarjaa olisi jäljellä vielä monta kirjaa, niin mielenkiinto lopahti ja oli ensimmäinen kirja jota en saanut kuunneltua loppuun.

Arja

Mukaansatempaava, kaunis, raastava tarina. Pitkästä aikaa kirja joka nostattaa tunteita laidasta laitaan.

Julia