Muuta asenteesi, muuta elämäsi

- Eija Hinkkala

Arvostelu 4.2
3h 45min
88 Sivua
Hidasta elämää
bookCoverFor

Yhteenveto

Vapaudu kielteisyyden painolastista

Muuta asenteesi, muuta elämäsi rohkaisee uudistamaan oman mielen maisemaa niin, että voi olla aito itsensä ja elää elämää, joka tuntuu hyvältä ja omannäköiseltä.

Oletko ikinä miettinyt, mitä asenne oikeastaan on tai mihin kaikkeen se itse asiassa vaikuttaa? Se määrittelee, millaiseksi koemme elämämme. Tutkimusten mukaan erittäin myönteisellä asenteella voi päästä huippuonnistumisiin, vaikka lähtökohtaiset taidot olisivat keskinkertaisia!

Kirjassa Muuta asenteesi, muuta elämäsi valmentaja Eija Hinkkala purkaa asenteen osasia paloihin: se koostuu muun muassa ajatuksista, uskomuksista ja tunteista. Koska se muodostuu opituista asioista, on täysin mahdollista oppia uudenlainen asenne! Hinkkala kertoo omista kokemuksistaan, valmennettaviensa kokemuksista sekä tutkimustiedosta. Hän antaa muutokseen työkaluja ja huomioi, mitkä tekijät usein haittaavat sitä. Kun asenne muuttuu myönteiseksi ja kasvuun tukeutuvaksi, syntyy tilaa innostukselle, ilolle ja rohkeudelle olla oma aito itsensä.

Eija Hinkkala (s. 1952) on tamperelainen valmentaja sekä intohimoyrittäjä ja sanoittaja. Elämänsä aikana hän on ehtinyt olla muun muassa hammaslääkäri, iskelmälaulaja, koulutustuottaja ja musiikkialan etujärjestön toiminnanjohtaja. Hänen esikoiskirjansa Sinä olet enemmän ilmestyi vuonna 2020.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

3h 45min

Sivua:

88

Kielet:

suomi

Julkaistu:

16.5.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524031219

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789524031202

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Muuta asenteesi, muuta elämäsi – Äänikirja, E-kirja

😊

Virpi

Ajatuksia herättävä tsemppikirja!

Sirke

Kohtalainen

Petri

Ajatuksia herättävä kirja

Johanna