My Generation

My Generation

Rocklegendan omaelämäkerta

Tietoa kirjasta

Roger Daltreyn omaelämäkerta on mutkaton kuin Keith Richardsin muistelmat ja rehellinen kuin Springsteenin kirja. Tämä kirja ei ole vain Roger Daltreyn oma tarina vaan yhtä aikaa herkkä ja ronski kuvaus yhdestä maailman suurimmista bändeistä.

The Whon energisenä laulajana jo yli viisi vuosikymmentä tunnettu Daltrey on kirjoittanut kauan odotetun kirjan, jota ei ole tarkoitettu vain The Whon faneille vaan kaikille, jotka rakastavat rockia.

Roger Daltrey syntyi keskelle sotaa maaliskuussa 1944 ja taisteli - kirjaimellisesti - tiensä läpi koulun ja köyhyyden. Daltrey perusti The Whon vuonna 1964 Yhdessä Pete Townshendin, John Entwistlen ja Keith Moonin kanssa. Bändi tuli kuuluisaksi kitaroiden murskaamisesta, nyrkkitappeluista ja tuhotuista hotellihuoneista, ja näistä tapahtumista Daltrey kertoo oman näkemyksensä humoristisella ja mukaansa tempaavalla tavallaan. Yhtä kiehtovia ovat Daltreyn rehelliset luonnehdinnat ihmissuhteista, jotka ovat muovanneet hänen uskomatonta elämäänsä ja uraansa. Erityisen valaisevia ovat Daltreyn katkeransuloiset muistot ystävyydestä Keith Moonin kanssa ja kuvaukset vuoristoratamaisesta suhteesta Pete Townshendiin, jonka tuloksena syntyi niin monia unohtumattomia hittejä, kuten My Generation, Substitute ja Pinball Wizard sekä hienot albumit Who’s Next, Tommy ja Quadrophenia.

Roger Daltrey (s. 1944) on englantilainen rockmuusikko ja näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi The Who -yhtyeen keulahahmona. Hän on asunut vaimonsa Heatherin kanssa Burwashissa Sussexissa vuodesta 1971 lähtien, ja heillä on viisi lasta.

Kirjailija.Roger Daltrey

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle My Generation