Mydworthin mysteerit: Kuolettava kuorma
      
Jaa kirja    

Harry ja Kat peitetehtävissä!

Mydworthin mysteerit on uusi sarja suosittujen Cherringhamin mysteerien kirjoittajilta. Tällä kertaa ollaan 1920-1930-lukujen taitteessa, ja arvoitusten parissa ahkeroi hurmaava aviopari, sir Harry Mortimer ja hänen epäsovinnainen vaimonsa Kat, jotka ovat hankkineet hyödyllisiä taitoja vuosinaan maailmalla.

Radio-fonografeistaan maailmankuulun mydworthilaisfirman kuljetusautot joutuvat toistuvasti kaappausten kohteeksi, ja yrityksen tulevaisuus on äkisti vaakalaudalla. Harry ja Kat kutsutaan selvittämään tilannetta, mutta he huomaavat pian sotkeutuneensa johonkin paljon vaarallisempaan kuin radiovarkauksien vyyhtiin.

Matthew Costello on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja sekä toiminut käsikirjoittajana Disney Channelilla ja BBC:llä. Myös Neil Richards on työskennellyt käsikirjoittajana ja lisäksi tuottajana. Costellon ja Richardsin yhteistyö alkoi 1990-luvun lopulla tv-sarjaprojektien parissa, mutta myöhemmin he tulivat tunnetuiksi Cherringhamin mysteerit -rikossarjasta. Mydworthin mysteerit on kaksikon toinen yhteinen rikossarja.

Näytä lisää