Mydworthin mysteerit: Lontoo kutsuu
      
Jaa kirja    

Mysteeri suurkaupungin sykkeessä

Mydworthin mysteerit on uusi sarja suosittujen Cherringhamin mysteerien kirjoittajilta. Tällä kertaa ollaan 1920-1930-lukujen taitteessa, ja arvoitusten parissa ahkeroi hurmaava aviopari, sir Harry Mortimer ja hänen epäsovinnainen vaimonsa Kat, jotka ovat hankkineet hyödyllisiä taitoja vuosinaan maailmalla.

Maineikkaan sussexilaisperheen tytär on karannut West Endiin, ja Harry ja Kat saavat tehtäväkseen varmistaa, että nuori nainen pärjää Lontoon vilinässä. Tehtävän luonne kuitenkin muuttuu äkisti, kun pariskunnalle selviää, että näyttelijänurasta haaveileva tyttö on hengenvaarassa – samoin kuin tämän koko perhe.

Matthew Costello on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja sekä toiminut käsikirjoittajana Disney Channelilla ja BBC:llä. Myös Neil Richards on työskennellyt käsikirjoittajana ja lisäksi tuottajana. Costellon ja Richardsin yhteistyö alkoi 1990-luvun lopulla tv-sarjaprojektien parissa, mutta myöhemmin he tulivat tunnetuiksi Cherringhamin mysteerit -rikossarjasta. Mydworthin mysteerit on kaksikon toinen yhteinen rikossarja.

Näytä lisää