Mydworthin mysteerit: Naamiomurha
      
Jaa kirja    

Tiivistunnelmainen mysteeri Mydworthin kartanossa

Mydworthin mysteerit on uusi sarja suosittujen Cherringhamin mysteerien kirjoittajilta. Tällä kertaa ollaan 1920-1930-lukujen taitteessa, ja arvoitusten parissa ahkeroi hurmaava aviopari, sir Harry Mortimer ja hänen epäsovinnainen vaimonsa Kat, jotka ovat hankkineet hyödyllisiä taitoja vuosinaan maailmalla.

Seurapiirien kerma on kokoontunut lady Lavinian jokavuotisiin naamiaisiin, mutta karkelot keskeytyvät, kun yksi vieraista löydetään kuolleena lammelta. Harryn ja Katin hälytyskellot soivat, vaikka tapaus vaikuttaa selvältä sydänkohtaukselta. Ehtivätkö he napata ovelan ja naamioituneen murhaajan ennen kuin juhlissa tulee lisää kuolonuhreja?

Matthew Costello on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja sekä toiminut käsikirjoittajana Disney Channelilla ja BBC:llä. Myös Neil Richards on työskennellyt käsikirjoittajana ja lisäksi tuottajana. Costellon ja Richardsin yhteistyö alkoi 1990-luvun lopulla tv-sarjaprojektien parissa, mutta myöhemmin he tulivat tunnetuiksi Cherringhamin mysteerit -rikossarjasta. Mydworthin mysteerit on kaksikon toinen yhteinen rikossarja.

Näytä lisää