Mydworthin mysteerit: Viaton mies- Matthew Costello, Neil Richards

Arvostelu 3.9
3h 43min
83 sivua
Mydworthin mysteerit
bookCoverFor

Yhteenveto

Kuka murhasi Ben Carterin?

Mydworthin mysteerit on uusi sarja suosittujen Cherringhamin mysteerien kirjoittajilta. Tällä kertaa ollaan 1920–1930-lukujen taitteessa, ja arvoitusten parissa ahkeroi hurmaava aviopari, sir Harry Mortimer ja hänen epäsovinnainen vaimonsa Kat, jotka ovat hankkineet hyödyllisiä taitoja vuosinaan maailmalla.

Nuori mies on saanut surmansa Mydworthin lumisella sivukujalla, ja kiistattomat todisteet osoittavat hänen parhaaseen ystäväänsä, Oliveriin. Harry ja Kat eivät ole vakuuttuneita, mutta kuka tappoi Ben Carterin, jos Oliver on syytön? Pariskunnalla on vain muutama vuorokausi aikaa selvittää oikea murhaaja ja pelastaa viaton mies hirsipuulta.

Matthew Costello on kirjoittanut lukuisia menestysromaaneja sekä toiminut käsikirjoittajana Disney Channelilla ja BBC:llä. Myös Neil Richards on työskennellyt käsikirjoittajana ja lisäksi tuottajana. Costellon ja Richardsin yhteistyö alkoi 1990-luvun lopulla tv-sarjaprojektien parissa, mutta myöhemmin he tulivat tunnetuiksi Cherringhamin mysteerit -rikossarjasta. Mydworthin mysteerit on kaksikon toinen yhteinen rikossarja.

Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Arttu Hägg
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

7

Äänikirjan kesto:
3h 43min
sivua E-kirja:
83
Kielet:
suomi
Julkaistu:
7.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520435103
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520435820

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)