Myrskyn sisar

Arvostelu 4.3
19h 31min
456 Sivua
Seitsemän sisarta
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Lucinda Rileyn Seitsemän sisarta -sarjan toinen osa

Kaksi naista, joiden kohtalot kietoutuvat erottamattomasti toisiinsa. Seitsemästä sisaresta kertovan kirjasarjan toinen osa paljastaa lisää adoptoitujen sisarten mysteeristä. Tarina kuljettaa mukanaan Norjaan, vuonojen ja metsien kauneuteen.

Ally D’Aplièse on ammattilaispurjehtija ja juuri aloittamassa purjehduskisaa sekä rakastumassa korviaan myöten kilpa-aluksen kapteeniin, kun hän saa viestin isänsä kuolemasta. Ally matkustaa heti lapsuudenkotiinsa, jossa hänen viisi sisartaan jo odottavat häntä. Sisarussarjan isä, omalaatuinen miljonääri Papa Salt on adoptoinut kaikki tytöt vauvana, ja nyt jokainen tytöistä saa oman kirjeen, johon Papa Salt on sisällyttänyt vihjeen kunkin alkuperästä.

Allyn vihje vie hänet Norjaan. Vuonojen ja metsien maassa hän saa kuulla yli sata vuotta sitten eläneestä Anna Landvikista, joka lauloi Edward Griegin oopperan ensi-illassa. Pala palalta Annan ja Edwardin tarina hahmottuu Allylle, mutta samalla se saa hänet yhä enemmän miettimään, kuka Papa Salt oikeastaan oli ja miksi seitsemäs sisar on kadoksissa.

Lucinda Rileyn Myrskyn sisar jatkaa Seitsemän sisarta -teoksessa alkanutta kirjasarjaa. Jokaisessa kirjassa seurataan yhden sisaren tarinaa. Kolme ensimmäistä romaania voi lukea missä järjestyksessä tahansa, sillä ne kaikki alkavat samasta hetkestä.

Irlantilaissyntyinen Lucinda Riley (1965–2021) oli taiturimainen tarinankertoja, jonka teoksia on käännetty jo lähes neljällekymmenelle kielelle ja myyty kymmeniä miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti. Hänet tunnetaan ympäri maailman huippusuosion saaneen Seitsemän sisarta -sarjan kirjailijana. Sarjan viimeinen osa, Atlas, Papa Saltin tarina, julkaistiin suomeksi toukokuussa 2023.

Lisäksi Rileyn romaaneista on suomennettu Keskiyön ruusu, Enkelipuu, Perhosten huone, Vaarallinen kirje, Oliivipuu, Italialainen tyttö, Orkideatarha, Auroran salaisuus ja Kuolema sisäoppilaitoksessa. Viimeisimpänä ilmestyi syyskuussa 2023 surullisenkaunis Valo ikkunassa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Hilkka Pekkanen

Muoto:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

19h 31min

Sivua:

456

Kielet:

suomi

Julkaistu:

4.7.2019

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789522798046

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789522795106

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Myrskyn sisar –
E-kirja, Äänikirja

5/5 😃 Onneksi on vielä jatko-osia 👍🏼

Teemu

Erinomainen, sydäntä riipaiseva teos. Lukijaan tottui kirjan edetessä. Toisto ei mielestäni haitannut. Arvostan sitä, että sarjan osat tehdään itsenäisiksi.

Sonja

Luettu selkeästi. Loppua kohti mielenkiintoisempi.

Aija

Lukijan ääni tosi lapsekas ja "lässyttävä". Ekassa paremmin tarinaan sopiva. Toki tähänkin tottui tarinan edetessä.

Sanna